Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
veterán
Hidd el,nekem teljen mind1 már,csak legyen már végre egységes,mindenkinek jó
."mert a validon látszik."-Ezt mire értetted?
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
veterán
Szia!
A validdal kapcsolatban:Ha nézed Zájec vetette fel,hogy elég szegényes a valid,mert kéne hőmérséklet és az,hogy milyen feszen történt.(én se csináltam sose).Ha megadtad előzőleg krammerkának az adataidat(lap,cpz tipus,FPO,memória,hűtés)akkor már ezeket külön nem kell.Most azon filózunk,hogy módusuljon-e a valid,vagy bővüljön ki egy új opcióval a táblázat.Jó lenne ha mindenki elmondaná a véleményét,mint már jeleztem,nekem teljelesn mind1,csak döntsétek már el(szabad ország),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid.
Ha mindenki leírná a véleményét,tudnánk továbblépni.
Te,hogy szeretnéd?(Ez mindenkinek szól!)
Légyszi írjatok véleményeket!Köszi!!![ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest