- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
szilva01 #251 üzenetére
Mac oc-nál nincs fesz korlát, annyit adsz neki amennyit nem szégyelsz, és nem kell stabilnak lennie, csak egy cpu-z valid vagy print screen kell. Max üzemnél nincs feszkorlát de prime/orthos fél óra stabil kell lennie. Alulfeszt én is passzolom.
Csak sikerül stabillá tenni a quadomat.
Q6600@3304@1,304V. VID: 1.2625V, FPO: L723B595, Asus P5K Premium BP, víz hűtés, 2×2gb Exceleram 1000mhz. -
krammerka
őstag
-
-
krammerka
őstag
-
kulerr
őstag
válasz
szilva01 #120 üzenetére
a fesz miatt kell, de lehet a realtemp is, nekem is ment mindkettő nézd meg a listában... nincs abban semmi gond
Intel burn? olvastam róla h elviekben jobban megdolgoztatja a procit mint az eddigi tesztek, de meg kell beszélni Krammerkával(mondjuk azért lenne jó a prime h egységes legyen a teszteléshez használt progi hajszálra és így lehet teljesen összehasonlítani melyik mit tud. Ha mindenki mást használna nem lehetne kimondani h azonos körülményeken tesztelődtek.) .Akkor ha a prime-vel megcsinálod mehet úgy ahogy a feltételekkel ha a burn-t akarod azzal én várnék egy kicsit...
-
kulerr
őstag
válasz
szilva01 #118 üzenetére
Tényleges 1,2 a jó de ahogy látom az majdnem jó, de 8perc tuti kevés...nekem is valami ilyesminél dobta a 16. percnél a prime-ot.
Olvasd el milyen feltételekkel kell tesztelni, és az utolsó megállapodás szerint a 45nm-es procikat prime-vel teszteljük min. 30 percig.Egyébként ha lemegy így szép kis példány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged