- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Str8 sk8r #2560 üzenetére
hát nem sok előrelépést látni táblázat ügyben.
talán ezért is:
kicsit elgondolkoztam a multkor azon,
hogyan férne meg ebben a topicban az Intel is és az AMD is.
Igaz,nincs kijelentve hogy ez Inteles topic,de sztem mindenki annak hiszi-tudja.
(lehet kérni is kellene egy topicnév módositást?)
szerintem azt se tudnák az emberek ki kivel van.
nagyon összekeverednének a hsz-ek,nehezebben lehetne lekövetni a dolgokat.
összefüggéstelenebb lenne a hsz-ek felépitése.
lehet hogy nyitni kellene egy ehhez hasonló AMD-s topicot ?
sokkal nagyobb lenne a látogatottsága az AMD fan-ok részéről,sztem.
sőőt...tuti
nem tudom megfordultak-e másnak is a fejében ilyen gondolatok.
ha nem,az sem baj
ez az én szerény véleményem.
sajnos szeretek hangot adni nekifélreértés ne essék,eszembe se jutna kizárni az AMD-t.
939-ben nálam nagyobb AMD fan,tuninger nem kellett. -
Str8 sk8r
őstag
válasz
Str8 sk8r #2235 üzenetére
...az a vicces, hogy indulás elötti kapkodásomban elírtam: 3500MHz-n még látszolag okés, de a prime kb negyed óra alatt hibázott...a 3600MHz-es volt amin már a win se töltött be...
...azért a 3500MHz is szép eredmény egy AMD X2-estől...
...krammerka: elküldtem privibe az eredményeket, hogy ha kész lessz a táblázat ott elhessek az elsők között...
...
...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Str8 sk8r #2223 üzenetére
...ma még teszteltem egy kicsit:alulfesz-sajnos csak 5-ös szorzót engedett a lapom...3300-azért ez nem rossz...max OC-3400-próbáltam a 3500-at is de a win töltésnél kifagyott...lehet nagyobb fesszel menne, de ennyi telt az időmből...
...
-
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #2223 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint máshogyan nem tudod kideríteni a steppinget, csak a processzor kupakról.
h.adam.92: a stepping - én úgy tudom - ezt a sort jelenti: CAA9G 0746BPEW (saját példa) - ebből elég sok információt megtudhat az ember -, vagy itt is láthatod őket, az X4 listában.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Str8 sk8r #2222 üzenetére
...ím az eredmény...ha esetleg a stepping nem látszik, azt hogy tudnám meglesni, a gép szétszedése nélkül?
...no sziasztok, nekem mennem kell...kb hajnali kettőre jövök...
...
-
bnss
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz
Str8 sk8r #2077 üzenetére
Valóban fél, háromnegyed óra elég kell legyen. Annál is inkább mivel akinek nincs jobb hütése az nem kinozza tovább.
Amúgy az alul feszelés lehet 2 féle képpen. Akinek nem megy vid alá az nézze alapon mennyit tud vissza venni. De a birsalmás társadalom jobban szertné szvsz a 0,8 vagy 1 voltost tesztet, mert ott már lehet passzivan hűteni. -
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #2069 üzenetére
Akkor szerencsés vagy, az enyém nem ilyen tuningos, egyelőre megteszi.
Szvsz megfelel az eddigi struktúra, csak a Brisbane és a Windsor magot kellene valahogy jelezni, mivel AMD esetén nincs FPO - legalábbis én nem tudok róla, batch meg túl hosszú lenne -, oda be lehetne írni.
(~2 hónapon belül, ha minden jól megy, költözik a Phenom II OC lista saját tárhelyre, ha gondoljátok szívesen látlak "Titeket", és ezt a listát.)
-
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #2067 üzenetére
Különszedni a Brisbane-t és a Windsor-t - szvsz - nem éri meg, mert:
- nem hiszem, hogy tolongni fog a "nép" ilyen eredményekkel;
- nincs drasztikus különbség clk2clk a két processzor "család" között.Ritka a 3,4GHz-nél magasabb eredmény, itt a PH!-en nem sokat láttam, két kezemen megszámolom őket - szvsz.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #454 üzenetére
Ha bővül a paletta az szerintem csak jó!Viszont:Ha szeretnél ilyet,lenne egy kis melód vele!!!
Találj ki opciókat a többi opció alapján,s jó lenne ha szereznél valahonnan legalább egy másik lelkes tulajt,aki beszáll,hogy ne unatkozz
Tőlem ..mehet,s szerintem ezzel más is így van!krammerka: Küld már át mail-be vagy msn-en a progit!!!!Köszi!
(sms-be is küldheted)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest