- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Látom megy a téma, csak győzzem olvasni. A procit sajnos én se tudtam mínuszban tesztelni, 5C volt az erkélyen, és egy szobaventilátorral támogattam meg. Sajnos pont lekéstem azt az időt, mikor a -20C -k voltak, pedig akkor szólt volna nagyot.
Amúgy P45 -ben tuti tudnál újat mutatni, X48 gyengébb, főleg alacsony feszen csirke.
P35 rulz, ott megy a legjobban. Nekem az nem jött össze, sajnos ramot is kelett volna szerválnom.
Tényleg egy hátrányod van, az hogy meleg van. Bár megjegyzem, annyira nem melegedős a kicsike, nekem a Mugen 2 elég szépen lehűtötte zárt házban, lásd a 3 órás 4,5GHz@1,28V -s Prime -ot, pedig azt is hőségben csináltam. Elvileg P45 -ben be tudsz menni 1,28v alá is. Meg amit küldtél az is brutál, már agyonverted 1,104v -n a Rampage -emet.Hűtőkamra rulz, XD.
Holnap én is megyek le a szuterinba, ott csak 18C van, megnézem mit tud a 4 hengeres.
Vizsgáknak vége, átadhatom magam az élvezeteknek. Kiderül, hogy az RE mennyire jó quad alá, eddig vegyes dolgokat hallottam. bzs73 P45 -ös tesztjei jó összehasonlítási alapok lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest