Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2708 üzenetére
1. Azért küldtem el mailben a két képet "normálisan"..., amire válasz nem érkezett, hogy lehessen velük-vele mit kezdeni, ha így nem tetszene.
Amellett, hogy kivehető lenne az eredmény-feltétele mellett, ha valaki nagyon kételkedne, kinagyíthatja, megnézheti.
2. Hiányos?Ennél több mindent nem nagyon lehet felvonultatni..., feleslegeset meg nem látok. Esetleg annyival tudom kommentálni, hogy a legalacsonyabb érték az "általános hő", a középérték a teszt utáni közvetlen, a legmagasabb pedig a teszt közbeni.
Nem fogok újat készíteni, mert így is 2 blend-es ment le (az elvárttal ellentétben nem csak fél, hanem egyórásak), szal. nem szeretném ismét, feleslegesen dolgoztatni a gépet, tekintve - eredeti véleményemet alapul véve -, hogy szerintem ezek a tesztek ráadásul túldolgoztatják a gépet... melyik program igényel 30-60 percen át 94%-os processzorhasználatot, szerintetek?
A kategóriát megküldtem már emlékeim szerint, szóval: "üzemi, állandó használaton"
Az az 1,22-23V pedig eléggé érdemes arra, hogy a maga max. 60-62 fokos melegedésével "közszemlére" legyen bocsátva, a listán szereplő, többi, "hiányos", vagy még hiányosabb teszt mellett. (Vagy akkor azok is kerüljenek le)
Bocsánat a vélemény-nyilvánításért, de ezt a "korrekciót" helyesnek és ideillőnek érzem, remélve, hogy ezek után megfontolásra kerül az eredmények "szerepeltetése".
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest