- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Házimozi belépő szinten
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2708 üzenetére
1. Azért küldtem el mailben a két képet "normálisan"..., amire válasz nem érkezett, hogy lehessen velük-vele mit kezdeni, ha így nem tetszene.
Amellett, hogy kivehető lenne az eredmény-feltétele mellett, ha valaki nagyon kételkedne, kinagyíthatja, megnézheti.
2. Hiányos?Ennél több mindent nem nagyon lehet felvonultatni..., feleslegeset meg nem látok. Esetleg annyival tudom kommentálni, hogy a legalacsonyabb érték az "általános hő", a középérték a teszt utáni közvetlen, a legmagasabb pedig a teszt közbeni.
Nem fogok újat készíteni, mert így is 2 blend-es ment le (az elvárttal ellentétben nem csak fél, hanem egyórásak), szal. nem szeretném ismét, feleslegesen dolgoztatni a gépet, tekintve - eredeti véleményemet alapul véve -, hogy szerintem ezek a tesztek ráadásul túldolgoztatják a gépet... melyik program igényel 30-60 percen át 94%-os processzorhasználatot, szerintetek?
A kategóriát megküldtem már emlékeim szerint, szóval: "üzemi, állandó használaton"
Az az 1,22-23V pedig eléggé érdemes arra, hogy a maga max. 60-62 fokos melegedésével "közszemlére" legyen bocsátva, a listán szereplő, többi, "hiányos", vagy még hiányosabb teszt mellett. (Vagy akkor azok is kerüljenek le)
Bocsánat a vélemény-nyilvánításért, de ezt a "korrekciót" helyesnek és ideillőnek érzem, remélve, hogy ezek után megfontolásra kerül az eredmények "szerepeltetése".
Új hozzászólás Aktív témák
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest