Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz Bagira01 #1834 üzenetére

    Nem is magamra értettem.Pont erre!Gyengus az a proci(meg amiket soroltál).Lapom.Persze,h elég a lap meg táp nem véletlen,csak procira vár,bár most nem sok időm van(semmi).S igen,úgy értettem,h nem elég ,h lusták,de bika táp kell,jó lap ami kvajól kezeli a ramokat,mert ott csak 1:1 jöhet szóba,s hamar elfogynak a lapok,ramok,tápok..
    beony,pont erre céloztam.Corsair:ÁÁÁÁÁÁmajdnem eladtam a vx450-et,mertez 19k volt a hx moduláris meg 22k.Most néztem ,ez 20k a hx meg eltünt,az 520-as meg majd 30k,annyit(árkülönbség)meg kvra nem ér.Ez erős,tökéletes,csak az a sok madzag,mindíg utamba van! :DDD
    (#1839) akoska07beszarás.
    remélem ez is megy majd annyit,csak legyen ramom.
    Kulerr:nem a teljesítmény a gond(azért 3GHz-en is kva ütős)csak a tuning.Dög unalom,lomha stb..Ha 4,5GHz kell 24/7-be cseréljünk.Ezt feszelheted,(1,725V-ig kapott,hisz tudod,de ma is 1v alatt viszi a 3Ghz-et,s jóval Vid-je alatt 3,6-ot-3,7 -et.

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák