Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkar
aktív tag
válasz
DroiDMester #15855 üzenetére
Benhill-t próbáltam rávezetni arra a problémára , hogy sok lesz az a 3870-en 1.4 volton q6600-nak azért kapcsol ki terhelés alatt, szerintem a tuningot úgy tanulja meg ha magától ismeri fel a dolgokat magától ismeri meg a lapját persze véleményel lehet őt segíteni ezért nem értem mi köze ehez az ASUS Maximum 2-nek ?
Ja tényleg dropolnak, az MSI-is, meg a P5B, de , hogy 60-70ezres kategóriában vagy 15-25 ezer Ft-os kategóriában, szerintem nem mindegy! P35 Asusról én nem nyilatkozok , láttam érdekeségetet közép katos lapoknál, de minden gyártónál van hiba rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest