- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Na,most van időm egy kicsi és visszolvasok.(hétvégén inkébb apa vagyok,meg 2 rossz kis törpe cselédje..)
(#1538) Aggregátor : Nem olyan bonyolúlt ez azért.Bevallom,nem nagyon néztem,mert nem sok időm van magamra
.Deszkával meg úgy vagyok,hogy vagy belemerülök,vagy,majd ha lesz időm.Szerintem ez jöv.hét kedd körül lesz.Most oprendszert telepítek,s utána majd a ramtesztek(mit kéne beletenni ?,Nem akarom Ősembert hónapokig váratni.2hete itt a mushkin is)
Ami tuti:Tuningban jobb lesz.Láttam,sok p45-ös lap(vagy a tulaj..)szenved,s p35-ben jobban mennek a procik.Hát..A proci biosát 2-3percig néztem csak(van neki bőven),de szerintem:Jobban megy p45-ben,csak aprólékosabban kell beállítani,ezért a gyengébb eredmények ezekben a deszkákban.Majd látjuk,csak..előbb találjak egy rampárt,mert addig nem tudok tuningolni,elfogynak a ramjaim
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest