- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
akoska07 #14836 üzenetére
értem, de a vita jó dolog, hogy az esélyegyenlőség meglegyen, a versenyszellem mellett..
mondom mi a gondom
nálam nincs LLC a jelenlegi lapomban, ezért cserélném mondjuk, de sajna olyan lap, ami mindenben megfelelne már nem elérhető, még a gyártónál sem..
két megoldás van számomra, hogy azt érjem el, mint azok akik használják az LLC-t.
vagy úgy hogy csinálok vdroop-modot, amivel esetleg tönkre is tehetem a lapom, procim, ezért ezt nem akarom még megkockáztatni, vagy azt tudom csinálni, hogy a cpu-z ablakhoz igazítom a bios-os vcore-t, csak ugye ezt meg az előírások tiltják, ha jól tudom..
szóval mi legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest