Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz darál0w #14458 üzenetére

    alulfeszelve is ugyan addig tolja vissza a feszt, mintha alapon vagy huzva lenne.... - ezt most így kapásból nem tudom demodulálni :D

    asus lapoknál (nem mindnél sajna), van egy turboV-nevű kis progi, azzal lehet létrehozni profilokat, hogy milyen beállításokkal menjen a gép, 0,8v-tól ameddig akarod, szorzót is lehet mellérendelni magonként, illetve a refcloclot is be lehet lőni.. ilyen programot biztos találni más gyártok amd-s lapjaihoz is.. innentől a c&q-nak nincs értelme.. mert 0,8v-ra beállítod, megkeresed a stabil végét és az lesz a legkevesebbet fogyasztó állapot, ami még megy is valahogy, vagy ha magas refclockot állítasz be, akkor az ramkezelésnek kifejezetten jót tesz..(ha a ramokat is tuningolod)..
    ja az NBszorzót is lehet állítani, illetve annak feszét, valamint a HT-t.. :)

    egyetlen előnye van a c&q-nak hogy automatikusan kapcsol a terhelés függvényében, ez ugyanakkor a hátránya is szvsz, mert lehet hogy olykor vissza kapcsol, amikor nem kéne..
    a turboV-hez van egy tudboKey program, amivel a profilokhoz lehet bill-combot-rendelni, így kényelmesen lehet köztük váltani..

    egy mai procinak alapvetően a feszültség határozza meg, hogy mennyit fogyaszt, az hogy milyen órajelen megy szinte mindegy..

    annak amit írsz is van értelme, ha elég a felhasználási szintednek órajel tekintetében..
    vagy akkor is ha pl nem egy tuningbarát procit fog ki az ember, akkor érdemes ezt tenni.. :)

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Új hozzászólás Aktív témák