Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
helkis #14447 üzenetére
Üdv!
Az hogy legyen alapfesz,meg 1,5V azt jólvan................hát ez is egy vélemény,de nem ez a módja sztem.........
Én mint mondtam,nem ismerem sajnos mélyrehatóan az újjabb AMD-s procikat,éppen ezért nem is tudok állást foglalni ez ügyben.
Amikor ez az Inteles táblázatunk beindult,szinte csak E21xx-es procikkal nyomtuk a tunningot.Majd ahogy telt az idő,jöttek az újjabb konfigok,és ehhez lettek igazítva a fesz opciók is,nagyjából.
Egy E2180-as procinak közel 2V-ot adtam,nemhinném,hogy egy i7 mostanában kapna ekkora feszt.................
Mintahogy az újjabb AMD-s procikat se lehet-kell szarrá feszelni.Ezért is lenne szükség egy közös nevezőre a feszekkel kapcsolatosan,de ehhez én nem tudok okosat mondani,mindenképp azokra kell hagyatkoznunk,akik ebben a "világban" jártasak.
A táblázatosdi,nem a versenyszellemről szólt eddig se,ezután se,hasznos infókat rejt,sokak számára,függetlenül a tuning mértékétől................
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest