-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Ma jött egy update, radar kijavítva.
-
Lewzke
őstag
válasz
joe-ker #13376 üzenetére
A frisseb nem mindig jobb, az NV oldalon is jelenleg nem a legújabb WHQL-t ajánlott használni hanem eggyel korábbit. Nekem 9600GT-m van, ez sem egy mai darab. Minél öregebb egy kártya annál kevésbé kell drivert frissíteni, ugyanis fps növekedést már nem kapunk de csökkenést meg grafikai hibákat néha igen. Szerintem tedd vissza a 10.11-et.
-
Lewzke
őstag
válasz
satomee #13371 üzenetére
Látogasd meg a hivatalos fórumát, tele van hibajelentésekkel de válasz nincs. Javítás lesz némelyikre de jön a CS:GO (a gameplay videók alapján nem tetszik annyira) és kevesebbet fognak ezzel foglalkozni, sőt már most le is szarják. Ha tudtam volna nem veszem meg,hanem letöltök egy virágbolti korábbi verziót és keresek olyan szervert hozzá.
-
Lewzke
őstag
válasz
rrbmirgamid #13356 üzenetére
Örülök ennek, még féláron se érte meg megvennem ... pedig régebb játszottam a haver accountjával, akkor még normálisan lehetett. A Steam fórumán tele van írva radar buggal minden topic de basznak rá...
-
Lewzke
őstag
Azért elég gáz, hogy a radaron a csapattársaim néha pirosak (amikor CT vagyok), s néha kékek amikor T ...
-
Lewzke
őstag
Más játéknál mi a helyzet? Próbáld ki, én a videokártyára tippelek. Ha szarakodik a VRAM vagy a GPU akkor találkozni ilyen csíkozódással, kockásodással. Garancia van még a laptopra? Próbálj frissíteni az Nvidia oldaláról szedj le egy újabb drivert ... s keress egy olyan topikot ahol biztosan jobban értenek ehhez.
-
Lewzke
őstag
válasz
petivagyok #13337 üzenetére
Az nincs bekapcsolva, nem játszok a betával többet.
-
Lewzke
őstag
válasz
petivagyok #13335 üzenetére
Kipróbáltam, nem oldotta meg... de rájöttem mitől van. Ha bevan kapcsolva a HDR és a Multicore Rendering akkor a flashbang után amíg tart a hatása a fényerő összevissza változik. Kikapcsoltam a HDR-t és kész.
-
Lewzke
őstag
Ma vettem Steamen a játékot, jól működött de a beta kipróbálása után villog az alapjáték minden flashbang után. Ötletek? Reinstall?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Macska topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Crucial 240GB SSD eladó
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest