- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- SONY LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Raspberry Pi
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok!
Ma délután ellopták a steam accom (CS source). (nem voltam belépve), és mostanában ritkán használtam.
Nem vagyok beszarva, írtam már a steamnak, küldtem képet, nemsokára vissza is kapom szerintem.
Inkább az zavar, hogy hogyan lopták el? Vírusirtó természetesen van...
Most átvizsgálom a gépet antivírussal és spy detectorral, hátha talál valamit, addig viszont képernyő billentyűzettel írok be minden jelszót, nehogy...
De ha nem talál semmit, akkor hogyan csórhatták el, ha még anyámnak sem adnám oda a jelszavam, és csak itthon lépek be?
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- ASUS notebook topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest