- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Újra próbálkozom, egyelőre 4,06+1070 körül..., eddig bejött, hogy kilőttem a C1E-t és a LoadLine-t. Pillanatok alatt bootolt, nem fagyott, stb.
Mindent stabilizáltam (NB: 1,26+1,21V ramnak), kivéve az FSB termination...azzal nemtok mit kezdeni.
Van az az x65... beállítás..., ott az elsőre tettem, bár fogalmam sincs, mit-hogy kéne
Megyek feljebb is, mindjárt betesztelem "játékkal", aztán viszem feljebb... kív vagyok.Amúgy, Google Earth is kiváló tesztprogi, rendszerint kifagy, ill. kékhalálozik, amint belépek, ha vmi. nincs rendben..., néha kilépésnél is hibázik.
Ami még fura:
Most, komolyabb alk. indításakor, hogy ki van lőve a C1E és LoadLine, nemhogy túlmelegedne, kisebb a hő, mint előtte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Google Pixel topik
- Medence topik
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest