Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Egy szavazat a másik variációra is.Ha van kb 10k-d..simán valami jobb ram!!!Olcsó "szart"nem érdemes.Ok-Ok sok a link,h 1066-os kingmaxok mit mennek.Léci vki linkeljen már 4x1Giga 1066-os kingmaxot 533-as FSB-n,5-5-5-15-ön pl7-en,és 2v alatt.(agyonfeszelve nem nagy dolog)
Inkább vegyél pivel több pénzért 2x1giga OCZ reapert 1150-est.Stabil jó stb..S ha úgy alakul,hogy később lesz lé,mellé csapsz még 1 kitet.Ha 1300körüli teljesítmény kell akkor rev.1-est ,ha elégy 1180körül de az akár 2v alatt,akkor rev.2-est.Rev 3-ast nem teszteltem még sajna.Továbbá ott a Patriot.2x2gigás klitek voltak Ősembernél 11,5k-ért és nálam a 800-as viperek 1200 felett mentek.Igaz babráltam velük,a lap is(ebben)jó nagyon,de sztem 1100 odafigyeléssel minden lapban meglenne.Lényeg,hogy ha lehet fekete s ne zöld legyen,továbbá a csomagolásán a viper feliratnál ne csak sima fehér legyen,legyen egy vékony sárga keret körülötte..
Viszint ha gei stb-k re gondolsz "tuningramok"alatt,akkor valóban még plusz 1-2k-t se ér meg h rájukfizess.Szebbek,s kb ennyi amivel különböznek a mezei ramoktól.(sőt a kingmax(ha belenyúlsz)alázhatja is őket.
Sajna én 4kingmaxot néztem,2 el se indult.Igaz OCZ-m is halt meg másfél óra alatt.A különbség
ingmax iponos,garis és 2 hét volt a csere.OCZ gyártói 99év,mondták is h szívhatok ha meghal.Csütörtök este meghóttak ,pénteken szóltam,s hétfőn hozta a postás az új kitet..(#9200) PH-User
o,ez kva jó.Mennyi feszt kapott?
5-5-5-20 ,ha ott jó..ki nem szarja le
A perf.levelt nézd,az mennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ingmax iponos,garis és 2 hét volt a csere.OCZ gyártói 99év,mondták is h szívhatok ha meghal.Csütörtök este meghóttak ,pénteken szóltam,s hétfőn hozta a postás az új kitet..
o,ez kva jó.Mennyi feszt kapott?