Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Most 1,3V-nál járok, és úgy néz ki ez stabil (20perce megy az Orthos) bár ennél lentebb még nem mentem, érdemes még próbálkozni még kisebb értékkel? Azért ez érdekes, hogy alapból meg 1,4V-ot ad neki a lap, ezt, hogy találja ki, csak biztosra akar menni?
Ez az 1,3V kicsit érdekes nekem, szerintem a P5K lapom még alapon járatva is több feszt ad a procinak mint én most húzva
nem fura ez egy kicsit?Mindenesetre -10fok az eddigi eredményem
47/46 fok a magonkénti hőmérséklet load alatt Xigamatek HDT-S1283-mal 5V-os ventikkel (1elöl / 1hátul és 1procin)A gyári pasztából raktam rá de nem vittem túlzásba, ez mennyire számít jó eredménynek?
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem fura ez egy kicsit?
47/46 fok a magonkénti hőmérséklet load alatt Xigamatek HDT-S1283-mal 5V-os ventikkel (1elöl / 1hátul és 1procin)A gyári pasztából raktam rá de nem vittem túlzásba, ez mennyire számít jó eredménynek?