Legfrissebb anyagok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!Van egy core2 6400-as procim meg egy quad gt-m,2*1 gb geil ultrám.Jelen pillanatban 3200on megy a prockó a memek meg 800on alapon.Ez a proci 1.45v-on 3.6on ment egy másik lapban.Én próbáltam 425ös fsb vel,hogy menjen 3400on,a memek 900on,elindult a gép de nem jött fel a win mert kiírt valami hibaüzenetet.A nagy baj az hogy nem értek a memok beállításához ilyenkor.Valaki tudna nekem ebben segíteni?Hűtéssel nincs gond mert 6 rendszer venti van benne meg a prockón infinity,és így 30-35fok a proci.A célom egy stabíl 3.4 lenne.Előre is köszönöm a válaszokat.
Akik tud segíteni kérem részletesen mert nem vagyok otthon ebben a lapban és a memek beállításában.Köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akik tud segíteni kérem részletesen mert nem vagyok otthon ebben a lapban és a memek beállításában.Köszönöm!