- Otthoni időjárás-állomás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Skacok. Melyikből hozható ki jobb tuning? E4300/4400/4500. Árban "nincs különbség" köztük.
Ha jól tudom 9, 10, 11-es szorzóval vannak és mind 200-as FSB-s.
Mondjuk egy "olcsó", de nagyon jó Gigabyte GA-P35-DS3 alaplap mellé. Ehhez messze nem kell jobb (SZTEM), mert ezzel a lappal legjobb tudomásom szerint 500-as FSB-ig is el lehet jutni, de ezek a procik annyit nem mennek (SZTEM).
Memóriából pedig a 800-as DDR2 bőven elég és még high-tech márkásat sem kell venni (SZTEM).
Ha valamiben tévedek, légyszi javítsatok ki. A kérdés pedig, h melyik procit érdemes venni (minnél jobb tuning), ha árkülönbség "nincs" köztük. Valahol azt gyanítom, h amelyik szimpatikusabb, ugyanis az én józan paraszti esszemmel így látom. De nem értek ezekhez.

Zalman 9500-ös hűtőm van.
Majd lehet cserélem Scythe Ninja Mini-re, de csak a hang miatt. Azért a Mini, mert nem fér be a nagy Ninja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Otthoni időjárás-állomás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Asustor NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 9600K
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest