Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
levetem rola a vizhűtést, mert eladtam, és most elfelejtett mindent a szemétje, pedig tök tutin volt 3500-on, a ram meg 1121-en... crucial ballistix 1066-os, szal ez birja, tuti a proci a gond, mivel prime-ot elindítom, és azonnal levágja mind a 4-et fatal errorral
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van
szted amiket megadtam nb-sb értékek, azok kevesek lennének? 
nemtom már mivel játszak, de elég idegesítő a dolog.
a procit most Ninja rev B hűti, szal a tulmelegedés nem lehet gond, mivel 50 fok körül mozog, amint terhelés éri, akkor meg lefagy, ujraindul. Pl elindítottam az assassins creed-et, betöltötte, azonnal kékhalál 0,1 mp-re, aztán restart

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van