Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
levetem rola a vizhűtést, mert eladtam, és most elfelejtett mindent a szemétje, pedig tök tutin volt 3500-on, a ram meg 1121-en... crucial ballistix 1066-os, szal ez birja, tuti a proci a gond, mivel prime-ot elindítom, és azonnal levágja mind a 4-et fatal errorral
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van
szted amiket megadtam nb-sb értékek, azok kevesek lennének? 
nemtom már mivel játszak, de elég idegesítő a dolog.
a procit most Ninja rev B hűti, szal a tulmelegedés nem lehet gond, mivel 50 fok körül mozog, amint terhelés éri, akkor meg lefagy, ujraindul. Pl elindítottam az assassins creed-et, betöltötte, azonnal kékhalál 0,1 mp-re, aztán restart

-
RockHaRD
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
tegnap még ment, de most nézd meg a képeket
3ghz-en is fagy -
RockHaRD
addikt
nekem senki nem tud választ adni?
ha megnézitek az értékeket, sztem egész magas feszek vannak, mégsem tud egyszerüen még 3 ghz-n sem stabil lenniés a legrosszabb, h nemtom miért

-
RockHaRD
addikt
vki nekem is segítsen légyszi...

megőrülök

-
RockHaRD
addikt
sziasztok, egy p5n32-e lapom van, a következő beállításokat alkalmaztam, és egyszerüen nemtudom elérni sehogysem, hogy stabil legyen a gép. a procim simán bírja prime stabilan 3600-ig, most meg egyszerüen nemtudom mit cseszek el

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fujifilm X
- Óra topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van 
ha megnézitek az értékeket, sztem egész magas feszek vannak, mégsem tud egyszerüen még 3 ghz-n sem stabil lenni