Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilkyx
tag
Ezek aztán építő jellegű hozzászólások voltak, szted alap hűtőnél a bátorság kérdése a fesz, kiv lennék meddig jutna el léggel az 1.8Voltod...
Bogyó sztem 1.6 a max amit adj neki, tartósan még az is sok, persze egy rövid tesztre hoyg feláll e a rendszer lehet próbálni picit nagyobb feszt de az 1.6 az a max. körül van léggel, amúyg ha alap hűtésed van valószínúleg az is az egekbe kergeti a hőfokokat, mondjuk sztem 1.5xV legyen a max amit adsz neki csak közben sasold a hőmérsékleteket, ha jól tudom(de sztem erre még itt kapsz több választ is meg engem is kijavítanak ha tévednék) a 6600nál is 85 fok a max de nemszerencsés tartósan akár 80 fok körül is járatni a gépet, próbáld meg úgy belőni a feszeket hoyg ne nagyon menjen 70 fok fölé leterhelve a hőmérséklet. Remélem segítettem... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bogyó sztem 1.6 a max amit adj neki, tartósan még az is sok, persze egy rövid tesztre hoyg feláll e a rendszer lehet próbálni picit nagyobb feszt de az 1.6 az a max. körül van léggel, amúyg ha alap hűtésed van valószínúleg az is az egekbe kergeti a hőfokokat, mondjuk sztem 1.5xV legyen a max amit adsz neki csak közben sasold a hőmérsékleteket, ha jól tudom(de sztem erre még itt kapsz több választ is meg engem is kijavítanak ha tévednék) a 6600nál is 85 fok a max de nemszerencsés tartósan akár 80 fok körül is járatni a gépet, próbáld meg úgy belőni a feszeket hoyg ne nagyon menjen 70 fok fölé leterhelve a hőmérséklet. Remélem segítettem...