Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
9*400 az tényleg brutál
[link] - itt nézz körül. Fok hűtés fesz fsb stb - beállítások másoknál. Ahogy nézem a rekorder 9*417 
-
Genji
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
én 400*9et próbálnám (bár nem volt még quadom). egyéb feszek auton. ramok időzítését ne bántsd (ha freki marad 1000 körül) C1E és EISTet kapcsold ki és nem veszi le a szorzót.
-
Genji
őstag
-
Genji
őstag
válasz
Szemirancid
üzenetére
Én Q6600-t vennék, Asus Silent Square Pro több mint elég hozzá.
A Trust tápot felejtsd el FSP-t vagy Chieftec-et vegyél helyette (500-550W körül simán elég).
P35-DS4 BIOS tuning beállítások --> [link] -
Genji
őstag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
1.55 sok 3600hoz. Kevesebbel is mennie kéne annyit. gorneck oldalát néted már? [link]
-
Genji
őstag
válasz
qMAGICq
üzenetére
szerintem nem értél el rossz eredményt. 3ghz bőven elég mindenhez.
a feszkók a drop miatt mások biosban és everestben. ezt lapja válogatja mennyi nemigen lehet kivédeni (bár vannak modok) annyit tehetsz h próbálsz a win alatt mért értékhez minél közelebbit beállítani biosban amin még stabil a gép. mekkora a különbség? -
-
Genji
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
2.2GHz-ig LAZÁN tudod húzni állítsd alapfeszen 7*333acra simán mennie kell! (7*450-490 et mennek a 6300asok). A progik csak arra jók hi kitapasztald mit bír, BIOSban kell a végleges értékeket beállítani. A P5L biosát nem ismerem, de gondolom hasnoló mint a P5B-nek. Ha elakadsz nyugodtan vegyél fel MSN-en.
-
Genji
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megvolt a link kedvencekben és bevágtam hátha segít neki.
Auto időzítésekkel se akar menni 7*500 mellett? Mennyi feszt kapnak a ramok?

Biosból mennyi feszkót adtál a procinak?

ha elakadsz vegyél fel msn-re.