Hirdetés
- OLED monitor topic
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
H a picsbe ne lehetne!
Az ECS kövületemet is, de mér régebbi CUSL2-C-t is win alól frissítettem. Ha fagy a rendszer sanyi az alaplapnak is ( a régienknek legalábbis), de gy kis rizikó mindig belefér!
De a progit azt a honlapjukról sezdtem le, így ha ott nincs, akkor biza sux... -
_ak_
addikt
Köszönöm az infokat!

-
_ak_
addikt
válasz
varga911
üzenetére
És lehet tudni, h melyik a jobban sikerült széria és melyik a kevésbé?
Mármint hol találhatok tippeket ez illetően. Amúgy 6750 vagy q6600 érdekelne, plusz egy kérdés, asus silent square-el meddig lehet elmenni mondjuk q6600 tuningban? Tom tom a ph-n is van teszt, de az a 3. teszt és amit látok a hűtőről és eddig ellnetmondásosak voltak az eredmények... -
_ak_
addikt
Gondolom még most is igaz, h a dobozos procik általában jobban tuningolhatók nem? Van esetleg vmi egyéb módja olyan core2 kiválasztásnak ami segíthet tuningban jobb példányok kiválasztásában?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- GTA V
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ECS kövületemet is, de mér régebbi CUSL2-C-t is win alól frissítettem. Ha fagy a rendszer sanyi az alaplapnak is ( a régienknek legalábbis), de gy kis rizikó mindig belefér!
De a progit azt a honlapjukról sezdtem le, így ha ott nincs, akkor biza sux...
Mármint hol találhatok tippeket ez illetően. Amúgy 6750 vagy q6600 érdekelne, plusz egy kérdés, asus silent square-el meddig lehet elmenni mondjuk q6600 tuningban? Tom tom a ph-n is van teszt, de az a 3. teszt és amit látok a hűtőről és eddig ellnetmondásosak voltak az eredmények...