Hirdetés
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
"Ennyit 1xerre neeee" - 1:0 oda (bár inkább:lusta vagy?
)- Ha nem tudnám, hogy alapos vagy,(TUDOM) tuti megkérdeztem volna, hogy jól van-e rajta az a hűtő stb..-tudod, a gagyi duma.-Az a 65-70°..brutál ilyen "kis" fesznél. Igy inkább azt gondolom, hogy belenyúlsz a melegedős procikba, vagy gyenge az a hűtő.
- Erre nem reagálnék, illetve Te meg is adtad a válasz a nagybetüs meg a "csak" szóval.(ezért is kinyírnak majd engem
)Azért is leírom!: "kacsa" barátommal (Gorni), régen beszéltünk erről, hogy X gyártó lapjai bios szinten "csalnak", túlfeszelik a procikat...- Mushkinokra akkor rosszul emlékeztem, pedig emlékszem, direkt kértem Tőled.Hiába no, öreg vok..
("rosszul emlékeztem, pedig emlékszem"-azért tudok..
)Azt hiszem , a tuningolhatóságáról érdeklődtem, nélam nagyon nem akart 1060 - 1080 fölé menni. Viszont..gyönyörű 
- Valóban, azt a részt nem tudom, miért írtam,lehet, csak csipkelődni akartam.(stabilitás)
A második részben is van igazad, kis fesznél baj nem lehet(ezt én is írtam), de bios 1,2v-nál az a plusz 0,05v amivel több kell a droop miatt, szerintem nem osz-nem szoroz. Nagy fesznél lenne igazán értelme, mert ott már számítana, minden nüansznyi volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Gitáros topic
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hobby rádiós topik
- EAFC 26
- Hardcore café
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)Azért is leírom!: "kacsa" barátommal (Gorni), régen beszéltünk erről, hogy X gyártó lapjai bios szinten "csalnak", túlfeszelik a procikat...
("rosszul emlékeztem, pedig emlékszem"-azért tudok..
)Azt hiszem , a tuningolhatóságáról érdeklődtem, nélam nagyon nem akart 1060 - 1080 fölé menni. Viszont..gyönyörű