Hirdetés
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Nem beleszólni akarok a nagyok dolgába, csak leírom hogy nálam mit tapasztaltam! Mivel én nem tudok szorzót állítani(má nem sokáig
), így maradt az fsb növelés, tehát addíg amíg a ramok bírják, ez kb 243-44Mhz(3.65Ghz) tesztben hoz bizonyos pontot. Ha tovább akarom növelni az fsb-t(3.82Ghz), akkor vissza kell osztanom a ramot, és tesztben kb ugyan annyit kapok, hiába magasabb az fsb a procinak, ha ramé meg alacsonyabb ráadásul még az időzítése is szorosabb! Egyedül a memtesztben hoz több pontot! És bocs hogy ezt ide leírtam 
puttputt: Már megint beelőztelek, mármint nem a tuningba, mert azt nehéz lenne űberelni
Új hozzászólás Aktív témák
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), így maradt az fsb növelés, tehát addíg amíg a ramok bírják, ez kb 243-44Mhz(3.65Ghz) tesztben hoz bizonyos pontot. Ha tovább akarom növelni az fsb-t(3.82Ghz), akkor vissza kell osztanom a ramot, és tesztben kb ugyan annyit kapok, hiába magasabb az fsb a procinak, ha ramé meg alacsonyabb ráadásul még az időzítése is szorosabb! Egyedül a memtesztben hoz több pontot! És bocs hogy ezt ide leírtam