Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Nem beleszólni akarok a nagyok dolgába, csak leírom hogy nálam mit tapasztaltam! Mivel én nem tudok szorzót állítani(má nem sokáig
), így maradt az fsb növelés, tehát addíg amíg a ramok bírják, ez kb 243-44Mhz(3.65Ghz) tesztben hoz bizonyos pontot. Ha tovább akarom növelni az fsb-t(3.82Ghz), akkor vissza kell osztanom a ramot, és tesztben kb ugyan annyit kapok, hiába magasabb az fsb a procinak, ha ramé meg alacsonyabb ráadásul még az időzítése is szorosabb! Egyedül a memtesztben hoz több pontot! És bocs hogy ezt ide leírtam 
puttputt: Már megint beelőztelek, mármint nem a tuningba, mert azt nehéz lenne űberelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), így maradt az fsb növelés, tehát addíg amíg a ramok bírják, ez kb 243-44Mhz(3.65Ghz) tesztben hoz bizonyos pontot. Ha tovább akarom növelni az fsb-t(3.82Ghz), akkor vissza kell osztanom a ramot, és tesztben kb ugyan annyit kapok, hiába magasabb az fsb a procinak, ha ramé meg alacsonyabb ráadásul még az időzítése is szorosabb! Egyedül a memtesztben hoz több pontot! És bocs hogy ezt ide leírtam