Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Na igen...
Nem is ez a gond, inkább az, hogy az volt a válasz, hogy az elbírálása még nem zárult le, nem biztos, hogy el lesz fogadva, ill. kérdéses, hogy megfelelő-e.
Kérdem én is..., akkor minek van minta, - amit személyesen, nekem küldtek át -, hajszálra egyezik a tesztem a mintával, ezt 5mp alatt is meg lehet állapítani..., nem kell hozzá akadémiai fokozat.
Az engem is hidegen hagy, hogy mikor kerül fel (bár nem akkora szám az..., készítettem már pár honlapot magam is - ráadásul flash lapokat, amitől óvjon az Ég mindenkit -
, van vagy 10 kattintás "per Kopf" ez a "komplikált" művelet), inkább csak az elfogadás menete zavar, bár már egyre kevésbé.
Kösz, zoo!
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- ASUS routerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- BestBuy topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asztalos klub
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Intel Core i5 10600K
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Eladó Intel Core i7-6700K processzor (LGA1151, tuningolható)
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, van vagy 10 kattintás "per Kopf" ez a "komplikált" művelet), inkább csak az elfogadás menete zavar, bár már egyre kevésbé.