- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
politomi
tag
Emberek megnéztem core temp-el a hőmérsékleteket és az everest hülyeséget mutatott! C2D E4300(2,7Ghz) alapon járva 37fok és 20 perc orthos után pedig 68 fokot mutat program.A gyári hűtőpasztát használtam.Szerintetek nem sok ez egy picit? Elolvastam pár hozzászólást és más írta hogy a 3,0Ghz fölé tuningolt C2D-ja 60 fok alatt maradt(azt nem írták hogy mivel mérték). A ház oldala nincs rajta és ugy helyeztem fel a hűtőt hogy a hátsó légterelője a ház hátulja felé nézzen. A másik kérdésem,ha a linken látható hütőpasztát használom jobb eredményt kaphatok mint a gyárival? Link: http://www.titan-cd.com/eng/others/g30015.htm Valaki írhatna véleményt erről a pasztáról, ha van olyan aki használt már ilyet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest