- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
politomi
tag
Emberek megnéztem core temp-el a hőmérsékleteket és az everest hülyeséget mutatott! C2D E4300(2,7Ghz) alapon járva 37fok és 20 perc orthos után pedig 68 fokot mutat program.A gyári hűtőpasztát használtam.Szerintetek nem sok ez egy picit? Elolvastam pár hozzászólást és más írta hogy a 3,0Ghz fölé tuningolt C2D-ja 60 fok alatt maradt(azt nem írták hogy mivel mérték). A ház oldala nincs rajta és ugy helyeztem fel a hűtőt hogy a hátsó légterelője a ház hátulja felé nézzen. A másik kérdésem,ha a linken látható hütőpasztát használom jobb eredményt kaphatok mint a gyárival? Link: http://www.titan-cd.com/eng/others/g30015.htm Valaki írhatna véleményt erről a pasztáról, ha van olyan aki használt már ilyet.
[Szerkesztve] -
politomi
tag
Be is szereltem a Tx2-t.C2D E4300(1,8Ghz) 1 óra netezgetés+dvdírás és kicsomagolás mellett max 13 fokot mutatott az everest.Azt hozzá kell tenni hogy a szobában sincs 22 foknál több ebben az esős időben.Egy gyors tuning (200fsb-300ra igy 2,7ghz megy) után alapon 17 fok és 20 perc orthos stress test után sem ment fel 47fok fölé.Meg vagyok a hütővel elégedve és ráadásul még nagyon halk is. Alapon 800 körül forog, de ha terhelés van akkor kb 1600-at és igy sem hallom a hangját. Bátran ajánlom mindenkinek ennyiért szerintem nem találtok jobbat.
-
politomi
tag
Sziasztok. Én is mostanában szeretnék ilyen hűtőt vásárolni és nem tudom melyiket (TX Vs TX2) válasszam. Mivel a TX2-nek nem lehet állítani a fordulatszámát nem hangos 1800 rpm-n? Válaszaitokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest