- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
politomi #514 üzenetére
szerintem nem sok az a 68 fok. De azért ne keverjük össze a dologokat. A CoreTemp a magok hőmérségletét, még az everest a proci hőmérségletét méri.
De ha mégis zavar, egy újrapasztázát megpróbálhatsz.
A link nekem nem jön be, szóval nem tudom melyik az de a véleményem tapasztalatom a pasztákkal annyi, hogy valóban számíthat, hogy milyet használsz, de csak pár fokot. 2-3 fokot. Aki mást mond hazudik, vagy más bibi is volt ott (ferdén volt rárakva a hűtő, stb) -
válasz
politomi #476 üzenetére
hát ha inteled van csak a tx2 marad. amd-re még találsz tx-et, de intelre már nem. Én úgy tudom a 4 tűs ventik is fordulatszámszabályzottak, csak nem lehet olyanfinoman, kis lépésekben szabályozni, mint a 4 tűset.
Különben meg 1800-as fordulat nem jelenti azt, hogy hangosEz függ a venti lapátaitól, illetve attol, amire ráfújja a levegőt. Én úgy tudom azért is lett egy kicsit ritkbb a Hyper-ekbe a kereszt borda, mert így halkabb a rajta áthaladó levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Nők, nőügyek (18+)
- Óra topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest