Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
TX2-esem van már néhány éve, és sajnos félek tőle, hogy eddig bírta, pedig nagyon jó kis hűtő. Ma hazajöttem és a gépet bekapcsolva arra lettem figyelmes, hogy nagyon hangos. Szétszedtem, és kiderült, hogy a procihűtő az. Lehúztam a bordáról, és ami elsőre feltűnt, hogy nagyon rezeg, rezonál az egész. De ha mozgatom (forgatom) akkor nem. Ha más pozícióba forgatom, akkor amíg mozgásban, forgásban van (+ utána pár tizedmp-ig) nem rezonál, majd ismét rákezd. Remélem érthető, ahogy leírtam, mozgatás, forgatás alatt azt értem, hogy a kezemben forgatom az egész hűtőt a műanyag kerettel együtt. Szészedtem teljesen, kitisztítottam, nem lett jobb.
Tudok vele kezdeni valamit, vagy szerezzek másik hűtőt inkább? (esetleg használtan TX2-es ventit)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest