- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy TX3-ast, egy E5200-ra került ami egy ASUS P5K SE/EPU lapban csücsül. Sajnos nincs csilli-villi házam és nincs benne se elől se hátul venti, ráadásul eléggé szűkös is, de a hűtő azért befért. Az adatlapomban benne van a teljes konfigom.
A hűtő felrakását igyekeztem megfelelően csinálni, tehát tisztességesen letakarítottam a procit, aztán felkentem a pasztát egy plasztik kártyával, nincs rajta sok, pont megfelelő, befedte az egyenletes réteg a procit. A hűtő talpára nem kentem semmit. Amikor megpróbáltam felapplikálni, az egyik lábát nem tudtam elsőre bepöccenteni és le kellett vennem. Az egyik oldala a hőtő talpának már beleért a pasztába de nem kentem újra.
Az első bekapcsoláskor a pofám majd leszakadt, 2700-on üvöltött a venti. Bekapcsoltam a Q-Fant, Optimal-on hagytam, így 880 körül indít, a max fordulata eddig 1150 körül volt, viszont a hőfokok nem tetszenek. Bekapcsoláskor az egyik mag 32, a másik 36 fokos, egy óra használat után 40 fokig is felmelegszik (átlagosan 37-38 fok), terhelve max 52 fokot mutat a szenzor.
Azt szeretném tudni, hogy a venti viselkedése normális? A legfrissebb bios van fent...
A hőfokok rendben vannak, ha a ház olyan, amilyen? Ha szükséges, fotózokTanácsot várok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest