- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Hobby elektronika
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy TX3-ast, egy E5200-ra került ami egy ASUS P5K SE/EPU lapban csücsül. Sajnos nincs csilli-villi házam és nincs benne se elől se hátul venti, ráadásul eléggé szűkös is, de a hűtő azért befért. Az adatlapomban benne van a teljes konfigom.
A hűtő felrakását igyekeztem megfelelően csinálni, tehát tisztességesen letakarítottam a procit, aztán felkentem a pasztát egy plasztik kártyával, nincs rajta sok, pont megfelelő, befedte az egyenletes réteg a procit. A hűtő talpára nem kentem semmit. Amikor megpróbáltam felapplikálni, az egyik lábát nem tudtam elsőre bepöccenteni és le kellett vennem. Az egyik oldala a hőtő talpának már beleért a pasztába de nem kentem újra.
Az első bekapcsoláskor a pofám majd leszakadt, 2700-on üvöltött a venti. Bekapcsoltam a Q-Fant, Optimal-on hagytam, így 880 körül indít, a max fordulata eddig 1150 körül volt, viszont a hőfokok nem tetszenek. Bekapcsoláskor az egyik mag 32, a másik 36 fokos, egy óra használat után 40 fokig is felmelegszik (átlagosan 37-38 fok), terhelve max 52 fokot mutat a szenzor.
Azt szeretném tudni, hogy a venti viselkedése normális? A legfrissebb bios van fent...
A hőfokok rendben vannak, ha a ház olyan, amilyen? Ha szükséges, fotózok
Tanácsot várok...

Új hozzászólás Aktív témák
- SilentiumPC Regnum RG6V TG Zalman Z1 Plus Zalman Z8 MS
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Corsair HX 1000 moduláris táp,80+ Platinum
- Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 PLUS Gold
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi