Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csöbronit
tag
válasz
mikrosuttii #270 üzenetére
Olyan modot szívesen használnék ami kicsit jobban mutatja vizuálisan a gumik kopását.
-
Csöbronit
tag
Na csak nem bírtam és megnéztem Park Fermé off-ban és láss csodát az első helyért harcoltam,az más kérdés hogy a végén csak 4. lettem mert meghaltak a gumik. Most már csak azt nem értem,hogy ez miért befolyásolja ennyire a versenytempót,ha amúgy is csak a legelején állítok egy quick setupot. Ez inkább valami bug lesz mintsem értelmes magyarázat.
-
Csöbronit
tag
válasz
cyberkind #246 üzenetére
Na holnap még azt megnézem ma már elég volt. Valami baj biztos van mert a 2012-ben a legnehezebb fokon nyertem szinte mindent. Ennyire nem felejthettem el vezetni hogy itt meg a pro is begyaláz. Azért attól feljebb még van 2 szint. Meg a Lotus sem az a kimondott szar kocsi,amivel képtelenség lenne dobogón végezni.
-
Csöbronit
tag
válasz
cyberkind #244 üzenetére
Úgy néz ki kb a dolog hogy az első 4 embertől az elejétől kapok kb 2-t,attól függetlenül hogy épp ki van az első 4 -ben. Tőlük hátrébb lévőkkel vagyok kb egy dimenzióban. Most már lenyomtam 5 futamot és mind az ötben így volt. Kíváncsiságból nyomtam egy classic futamot a 99-es ferrarival imolaban,legend fokon megnyertem(25%-os volt egyébként)
tkesy:Én a te képességeidet nem vitattam,de én is tudom,hogy mikor hibázok és mikor nem
-
Csöbronit
tag
válasz
Rolly Dy07 #229 üzenetére
Mi a normális abban,hogy a Lotus kap 2mp-t a ferraritol úgy is ha rajtam lágy ,rajta meg kemény keverék van? Itt nem lenne baj,hogy gyorsabbak,de ne úgy,hogy esélyed se legyen,legalábbis ne Professionalban.
-
Csöbronit
tag
Számomra kicsit érdekes az AI, a 2012-ben legnehezebb fokozaton segítségek nélkül oda-vissza vertem a gépet,itt meg professionalon közöm nincs még a dobogóhoz sem a Lotus-al. Egész versenyen kvalifikációs köröket megyek,de az eleje így is 2mp-vel gyorsabb tökmindegy milyen gumi van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest