Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
- gyors kör után nem lehet "visszaugrani" a boxba (legalábbis én nem találtam) viszont a repülőrajt-os kezdés meg megmaradt...
Start/ESC utána session options, és ott van három opció, azok közül a felső, valami olyasmi néven, hogy "return to garage".
Én is alig találtam meg, nem értem miért oda tették.A játékhoz: Nekem nagyon tetszik egyelőre.
Amit én is észrevettem a 12-höz képest az a lassú kanyaroknál könnyebben megindul a hátulja, VISZONT szerintem könnyebb megfogni a kocsit ilyen helyzetekben. (legalábbis nekem joy-jal)
Szerintem rengeteg ponton változott előnyére a játék, a büntetés rendszer érezhetően fejlődött és nem büntet meg minden hülyeség után.
Sokat fejlődött a motor is, a 12-ben 80 átlag 70 minimum fps-em volt ultrán/maxon fullhd-ben. Most a szebb grafikával van maxon/ultrán 100-110 fps-em.
Tetszenek a motor és kipufogó hangjai nagyon sokat dob a játék élményen.
Az is nagyon tetszik, ahogy elkezd szikrázni a kocsi, ha leér a földre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem jobban tetszik, mint a 12!

Új hozzászólás Aktív témák

- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tőzsde és gazdaság
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)