Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrosuttii

aktív tag

válasz diablo1984 #1372 üzenetére

Az AI-t az opsönsz menüben lehet állítani valahol.Gondolom annyi angol tudásod van,hogy ki tudd keresni,de asszem verseny közbe is lehet állítgatni ezt azt.

Amúgy,próbáld ki True To Life AI moddal.Úgy lehet vele törni zúzni az autót!Öröm nézni! :DDD Én is billes vagyok,Force Indiával nem rég kezdtem karriert.Ugyan ez van,hogy az elején fel jövök 17.-ről 6.-ra,aztán oylan 2-3 helyért vissza esek,végül nagy nehezen beérek 9.-nek Legend AI-val,+ a TTL AI moddal,ami rendesen dob az AI erősségen,ez rá is fér a játékra.Aztán volt Malajziában egy 11. helyem,20. Kínában (elején kiforgatott Bianchi,majd Gutiérrez egy 220km/h-ás kanyarban lelassított 50-re,bele futottam),egy 8. Bahreinben,egy 19. Spanyolban (szárny letörés,+ 30mp bünti [szabálytalan előzés,és 2 kanyar levágás]),egy első hely Monacoban,az egyik kedvenc pályámon (8-an fejeztük be a futamot),Kanadában 9.-dik,Silverstoneban is 9.,a Nürburgringen kizártak,Mogyoródon meg inkább kiálltam,miután Massa megforgatott,és a váltóm is elb@szódott :DDD

Új hozzászólás Aktív témák