Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Hát ez az, ilyen "apróságok" miatt szívhat az ember, de azért csak kell isteníteni ezt a fajta rendszerét a játékok vásárlásának, tárolásának (tisztelet a kivételnek, de többségnek ki tudja miért, de tetszik, de nekem nem). Bár, még a vásárlással nem is lenne gond, de hogy egy offline játékhoz is kelljen net, na az már eléggé szar dolog.
-
PiE137
senior tag
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Nem éppen.
Fel kell telepíteni a c-re, és utána is át lehet rakni a steam-et más partícióra, a telepített játékokkal együtt.Steady!
Miért nincs 8 gigád az ssd-n?!!!
Nekem is az van, 40-es intel, és elférek rajta! Ssd-ket amúgy sem szabad megtölteni, kell a szabad hely is rajta! -
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Ennyi.
SSD-n van az oprendszer, meg minden egyéb program, a játékokat máshová telepítem, egyszerűen nincs már a C-n hely. de választani nem tudok. ekkora fszságot 2012-ben...
Az R07 óta meg egyáltalán nem bízom a steam-ben, ha most áttelepítem máshová, tuti összabssza azt is. -
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #1049 üzenetére
Ez így van HOBO!
Máskor is érezni, ha túl tempósan fordulnál és elmegy a tapadás, akkor értelemszerűen felpuhul a kormányzás, aminek eddig is így kellett volna működnie, de csak nagyon ritka esetben működött így az előző 2 résznél. Úgyhogy ez nálam pozitívum, jobban jelez vissza kormány, ha elmegy a tapadás, mint eddig. és valószínűleg azért van ez a végpontnál jobban, mert már túl van fordítva a kormány, nem fordul jobban, csak oldal irányban csúszik.
-
giigz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest