Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Analóg fényképezés
Mobilarena témák
IT café témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- PlayStation 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Projektor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát, nem tudom... Vegyes érzéseim vannak. A grafika és a hangok talán jobbak egy kicsit, de az irányítás és a fizika nem nyűgözött le... Nektek is van olyan, hogy az első kerék még akkor is blokkol, mikor már rég nem nyomjátok a féket...???
(nincs bekapcsolva a fék-segítség) Tegnap este próbálgattam Melbourne-ben, mondanom sem kell, estem-keltem, egy normális kört sem tudtam menni.
Minden körben legalább 2x voltam a kavicságyban, ami egyenként minimum 15-20 mp veszteséget termelt...
) Egyszerűen nem érzem még az irányítást. A 2011-es kormány / FFB beállításokkal próbálkoztam, hamar kiderült, hogy az nem annyira működik... (Ha valaki esetleg használ MOMO-t, átküldhetné a játék és a Profiler beállításait priviben...)
Én, mint hülyegyerek, azt képzelem, hogy egy ilyen logaritmust már egy kezdő programozó is be tud építeni egy játékba, még akkor is, ha nem kimondottan szimulátorról van szó. De biztos én várok túl sokat. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)