- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi erősítő építése
- Autós kamerák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Nos, feltettem a játékot...
Hát, nem tudom... Vegyes érzéseim vannak. A grafika és a hangok talán jobbak egy kicsit, de az irányítás és a fizika nem nyűgözött le... Nektek is van olyan, hogy az első kerék még akkor is blokkol, mikor már rég nem nyomjátok a féket...???
(nincs bekapcsolva a fék-segítség) Tegnap este próbálgattam Melbourne-ben, mondanom sem kell, estem-keltem, egy normális kört sem tudtam menni.
Minden körben legalább 2x voltam a kavicságyban, ami egyenként minimum 15-20 mp veszteséget termelt...
) Egyszerűen nem érzem még az irányítást. A 2011-es kormány / FFB beállításokkal próbálkoztam, hamar kiderült, hogy az nem annyira működik... (Ha valaki esetleg használ MOMO-t, átküldhetné a játék és a Profiler beállításait priviben...)
Vixen
szerint a 11-1-es szárny-állással lehet a legjobbat menni minden pályán, ami elég kiábrándító, miután a valóságban most még többet számít a leszorítóerő-termelés, a befújt diffúzorok betiltása óta...
Nagyon nehezemre esik elhinni, hogy még ezzel sem tudtak megbirkózni a CM-nél...
Én, mint hülyegyerek, azt képzelem, hogy egy ilyen logaritmust már egy kezdő programozó is be tud építeni egy játékba, még akkor is, ha nem kimondottan szimulátorról van szó. De biztos én várok túl sokat.
Ettől függetlenül rendkívül boldog vagyok, hogy egyáltalán elindult a játék és a kb. egy óra alatt nem fagyott ki, nem akadt meg, nem állt le exe-hibával!!!
Remélem, mielőbb belejövök legalább annyira, hogy olyan (vagy jobb) futamokat mehessek, mint tavaly...
Amúgy full-grafikán, 1680 x 1050-ben a Benchmark 44 FPS-t mutatott, ami nem túl erős, de lehet vele játszani. Ha a hétvégén ki tudjuk cserélni a RAM-ot, akkor ez még talán javulhat egy kicsit, mert az enyémek már elég régiek és kb ez a leggyengébb pontja a vasnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest