Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Még régebben, ha FRAPS-szel akartam videót rögzíteni, az FPS kb. 5-re esett vissza, és játszhatatlan volt. Hangot pl. nem is vett fel.
Ahhoz képest elég nagy fejlődés ment végbe, hogy egy gyenge közepes géppel is simán lehet F1 közben hanggal videózni.
Szerintem hatalmas fejlődés a FRAPS-tól ez, akinek meg nem elég jó a gépe hozzá, mint pl. nekem vagy mikrosuttii-nak, akkor mi nem videózunk, és kész

Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs