Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3797 üzenetére
én utálom
csak viccelek, toltam ott régebben,de már az időre se emlékszem. Viszont a kvalitásodból ítélve a nyomodban se vagyok sztem -
pzske
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3759 üzenetére
Minden segítség off ?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3740 üzenetére
Kérdés, hogy az AI változott-e? Az ottani hibákat javította a patch elsősorban, azzal együtt, hogy behozta a semmit nem érő DX11-et és a vele pl. az ablakos problémát.
"Ennek örömére javítottam Interlagosban: 1:05.586" - ennél gyengébb időmérő született ma délután!
Igaz vizes volt a pálya...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #3739 üzenetére
Megoldás: hiába szedtem le, majd telepítettem újra a játékot, a patch felülírta a My Games mappát, amit ugye az uninstall nem bántott és a hardware_settings_config fájlban vissza kellett írni a
'<directx forcedx9="false" />'-t true-ra.Így már minden fasza, nem simítás, nem ablakban indul és látom a fordulatot is. Ennek örömére javítottam Interlagosban: 1:05.586
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3724 üzenetére
Melyik ezüst nyíl? Merci vagy a Mclaren?
De sztem merci
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3703 üzenetére
Motion: jól látom hogy rossz kocsival mész? nem a te színed, vagy tévedek?
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3713 üzenetére
"Pfff hát nem tudom, hogy akarom-e végigcsinálni... Dirt 2-nél nem sikerült újra beillesztenem a profilt, pedig úgy csináltam mindent ahogy leírták."
A meglévő profilod megmarad újrateléepíés után is csak amikor uninstallnál rákérdez hogy letörölje-e az összes profilt és mentést akkor mondj nemet!
"Egyébként Spa heavy rain 50-60 fps mezőnyben kb"
És ezt 1 db 5870-el érted el?
Full HD-ban?
Csak mert nekem 5850@850/1200 verseny közben olyan 33-40 átlag olyan 35, és még nem is esett az eső!"4 mag mindenképpen előny, de szerintem kompletten lap+proci(+ram) csere lenne a legjobb. Bár egy megcibált Q9550-el lehet már menne faszán."
Neked Phenom II X4 965 procid van?
Mert egy q9550 legalább olyan erős, ha nem erősebb mint egy Phenom II.
Mots a C2D-met 3.4 GHz-en járatom, de gondolkozom egy 4 magos procin, csak nem tudom érdemes-e "befektetni" és belerakni ebbe a P5K -p35 chipset- lapba ami most van... -
Dantenero72
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3715 üzenetére
Ezek semmit se adtak hozza a DX11-hez eddig is ugyanilyen volt ha ini fajlbol forceoltad a DX11 szánalmas rusnya lusta banda
ui.: és ugy vagyok felhaborodva hogy még csak nem is eredetim van xD(hála az égnek, mert akkor nyomdafestéket nem türő szavakat hasznalnék..) -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3710 üzenetére
nem hinném, főleg az online miatt (ahhoz kötelező)
Egyébként Grat a brazil időhöz
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3710 üzenetére
Nem, csak ha újratelepíted a játékot...a telepítő DVD "repair" funkciója mint alternatív megoldás nem működik, próbáltam!
Én megláttam hogy hogy néz ki az eső és már raktam is vissza az "alap" játékot...Valaki akinek "alap", patcheletlen játéka van és 4 magos procija van, lenne oly kedves és mérjen nekem egy SPA-t Heavy Rain-ben hogy mennyi a min, max, avg fps, nekem olyan 29-34 között ingadozik, jellemzően inkább 30.
Kíváncsi vagyok mennyit számít a 4 mag...
Előre is köszönöm! -
infectedmann
őstag
válasz
Nálam is eléggé cikkcakkos az autó textúrája hiába van fullon minden. Ezen még dolgozhatnak vagy majd jövőre az F1 2011-ben.
-
Steady74
addikt
válasz
basszus, szép idő... 1:06 vége-közepe felé tartok még TT-ben. Milyen beállításokkal mész ilyen időt?
A peccs tényleg szar lett, ez inkább rontás, mint javítás. Ha nincs bekapcsolva a vsync, olyan érzésem van, mintha 5 mp-enként belassulna a játék, de mindig!!4 Átlag fps-re 1920x1200ban dobot 84-et a benchmark, min-re 57-et, de tuti, hogy valami nem stimmel...
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3452 üzenetére
zsír, csak nekem kicsit alulkormányzott a Te beállításod, egy kicsit módosítottam rajta
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3431 üzenetére
és ha kitolod az utolsó fokozatot még emellé nagyobbra?
(mint pl spa-ban én is kitoltam 358-ig, asszem)
Ja, és erre válaszolnál? Köszönöm
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3434 üzenetére
Jó lesz ez!
Gr
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3431 üzenetére
A tiedet láttam, mert feltetted YouTube-ra. Majd megnézem, mert fejből nem megy. Hoz a lassú részen a nagyobb szárny, de ahhoz nagyon kell érezni segítségek nélkül. Mindegy, mert, ha versenyzünk, akkor derül ki, hogy melyik a jobb.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3354 üzenetére
hali
Írd már le légyszi a setupodat, (spa-hoz), mert erőltettem a javaslatodra a kézi váltót, és azzal tudtam egy 1.42.971-es időt tolni, egyelőre lejjebb nem megy, de tőlem a kézi váltóval ez is elég szép (tudod, most próbálgatom ezt a dolgot először). Talán a többiek is okulnak a beállításokból.
Köszi -
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3365 üzenetére
érdekes.
az 1. mag itt is kicsit magasabb görbén fut. nálam kiakad.
viszont a többi nálam alacsonyabban fut.xp alatt viszont kiegyenlítettebben, és jóval lejjebb, mint a te görbéd. az enyém most 3.6-on megy.
kíváncsi vagyok, mi lesz patch után.
frissített-e valaki ily módon vga driver-t, és hozott-e javulást fps-ben a 260.89@260.99?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3357 üzenetére
kérdések a méréshez:
os?
felbontás?
beáll ultra?és ha megnéznél valamit: pl. feladatkezelő/ teljesítmény szélesre húzva. nézd már meg játék után, hogy van-e mag a 4-ből, ami 95-100%-ra ki van akadva?
mert ha a proci húzására emelkedett a fps, akkor lehet, hogy lesz...
nálam sajnos win7 alatt van ilyen. xp alatt egyenletes 40-60%, max kilegés kb. 70%.nézd már meg légyszi!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3286 üzenetére
ezt komoly szinten alá lehetne szinkronizálni. ahogy ott gesztikulálnak.... komoly szövegeket lehetne alátolni. warn és direkt ban értékűeket....
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3286 üzenetére
Bazz, ez a Jessica Lopez meglátogathatna, és elbeszélgetnénk a G27 rejtelmeiről...
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3276 üzenetére
Én egy Formula Force GP-vel kezdtem, az volt vagy 6 évig, aztán jött a MOMO, az kb 3 évig, és végül 1 éve én is 33-ért szereztem egy G25-öt. Először nagyon fura volt, de hamar teljesen megszoktam, és jobb, mint a MOMO, sokkal precízebb, stb. 15-ért toltam el a MOMO-t
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3276 üzenetére
én még 52-é'...
más pár napja nyavajogtam, hogy 54 win7-en, (home premium), egyes helyeken leesik verseny alatt, kanyarból kijövetelkor 40-43 fps-re, + microlagg, stb.
és hogy 32 xp-n minden ok, ott ezeken a helyeken csak 50-re esik, és a microlagg is kevésbé zavaró, szinte whájt szemmel is sima, már majdnem dirt2 minőségben folyamatos a kép.a win7-es telepítéásen végre sikerült bekapcsolnom a dx11-et, és teljes képernyőre kiettni.(valamiért nem ment, csak ablakosban, alt+enter-nél i sgond volt....)
nah, lényeg, hgoy most ment. a kérdéses helyeken fps tovább csökkent 40 alá. apró szaggatás is maradt. az előzőek után ez normális fejlemény.
DE!!!
lemonitoroztam így is a cpu görbéket.
a win7 + dx9-nél az első mag a négyből 95-100-on ment végig, dx11-nél pedig szépen visszaállt a dirt2-nél megszokott 60% körüli szintre.na, ezt fejtse meg valaki.
amikor billgéc a saját farkába harap. nálam a win7-nél valmi dx kezelési probléma van. laikus vagyok, így én ezt nem vágom ezt, mint abu.
mi a fene lehet ez? -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3261 üzenetére
küldd már el priviben a beállításokat koreához, mert nekem 1.35.842-re sikerült levinni, tovább nem
MOD: lehet az automata váltó akaszt meg egyébként, nem mentem még manuallal, nem szoktam
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3258 üzenetére
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #3248 üzenetére
Na mostmár értem, köszi a segítséget.
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #3250 üzenetére
igen, mivel ha mindenki húzna, a replayből SEMMIT nem lehetne látni, illetve iszonyat megterhelné a gépet.
-
válasz
Motion_Blur #3248 üzenetére
Alapra nincs legnehezebb fokozaton, de ha akarsz oda is be lehet rakni ugyan úgy akár 4-et is.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #2994 üzenetére
ezzel nem a felgumizást akarták jelképezni?
-
válasz
Motion_Blur #2987 üzenetére
nem rossz bringa
és szép adatok
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2985 üzenetére
"Azóta átépítették a pályát"
Köszönöm a felvilágosítást!Tudtam hogy valami nem stimmel!
"1:58.287 a körrekord - F Alonso (2010).
Qualin futott leggyorsabb kör meg 1:53.883 - S Vettel (2010)"Ezek már hihetőbb adatok, ezeket én is meg tudom futni ,most 1:55.914-nél tartok, de még elfékezek 2-3 kanyart szóval olyan 1:53-mat még talán ki tudom izzadni magamból. csak azt nem értem hogy miért a "régi pályán" futott legjobb idő szerepel a játékban, aztán az ember meg próbálkozik és nem érti hogy miért ilyen lassú: hát mert az egy másik pálya ideje azért!
-
Metal213
tag
válasz
Motion_Blur #2972 üzenetére
Helló!
Na király
Kéne tudni mennyi a világ top 20 legjobb ideje... na majd novembertől talán kiderülnek
Malajziát meg sem próbálom, azt a pályát képtelen vagyok jól teljesíteni
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2936 üzenetére
Köszi, ezt elméletben én is tudom
de Quick Setup-nál legjobboldalibbra állítottam, ahova azt írta a magyarázószöveg hogy idézem: minimális leszorítóerő, maximális sebesség, erősen túlkormányzott.
Én ezt úgy értelmeztem hogy ennél a beállításnál a legnagyobb a végsebesség, de a sebességfokozatokon úgy külön nem állítottam, majd ránézek arra is, jó lenne ha menne legalább 360-at, mert ez a 349 ez kevés..."a 7-est már az Eau Rouge előtt el kell raknod"
Megtörtént, az Eau Rogue elött kb 100 méterrel
"és a féktáv előtt kell szabályoznia"
Közvetlenül a "kanyargós rész" után, az első Alianz-os táblánál (féktáv előtt kb 5 másodperc cca: 400-500 m) megy tiltásba 349-el, szóval ha tudok akkor beállítok hosszabb 7. sebességfokozatot, hátha jó lesz.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #2895 üzenetére
hosszabb, technikásabb pályán simán megvan 3 másodperc difi, akár 4 is a TT és a GP között
,másrészt TT-ben nem kell alkalmazkodni, mindig ugyanolyan a tapadás, így akár a kanyarokat centikre ugyanúgy be lehet venni...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2889 üzenetére
Ember, h mész te itt ennyit....
Kanadában a legjobb idő amit én láttam, az online volt időmérő alatt 1:14.500 felett volt egy kicsivel.
Ilyen időd csak Time Trial alatt lehet -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2879 üzenetére
grat,szép idő,és van még benne 2-3 tized sztem is az íveknél
-
nfsu17
veterán
válasz
Motion_Blur #2889 üzenetére
Szerintem jó.
Én 1:12:653-at mentem egyszer. -
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2885 üzenetére
Miért törlik a videonkat
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2879 üzenetére
Szép kör, köszönjük szépen!
Csak egy keresztkérdés: Ugye manuál váltót használsz?
-
válasz
Motion_Blur #2878 üzenetére
Azért látom nálad is tele az aszfalt gumicsíkokkal a kigyorsításokon
Amúgy szép kör, grat
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2878 üzenetére
Szép kör, fáj a szívem amikor látom, hogy kormánnyal milyen egyenletes íven lehet kanyarodni.
De te is nagyon rövid féktávokat veszel.
Pl. a 3. szektor elején a hosszú egyenes végén ~75m fékezel.
Ha én nem a 100s táblánál fékezek akkor szépen beleszállok a gumifalba.Ez egy 1:40:939 -s idő, a 3. szektorban elrontottam 2 kanyart. Nem nagyon tudnék rövidebb féktávokat venni.
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2876 üzenetére
Uhhh szép
Nekem még gyúrnom kell akkor, eddig 1:41-t tudtam menni billel.Milyen setuppal mented
?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2857 üzenetére
az esős futamok az tuti segítséggel van, 1000%
TC fullon van a csávónak, így esőben lehetetlen kicsúszni, a csávóka ezt prezentálja nekünk -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Nem tudom mit vagánykodnak TT-s körökkel!? Annyira látszik még az is hogy TC-t használ.
-
skylaner
senior tag
válasz
ÁÁÁÁ ilyen nincs
Első kanyarnál az 50m-s táblánál fékez, én a 100-snál
Nagyon rövid féktávokat vesz, nem tudom hogyan csináljaNa de neked milyen időd van ? Neked is 1:38-s
?
AMD_ok
Jah Abu Dhabi is vicc. A 2. szektorban a hosszú egyenes végén ~125m fékez esőben, én 150mnél szoktam szárazon
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2859 üzenetére
Pontosan, a belső kerékvetőn adsz egy kis gázt,és rögtön megforog. Nála semmi. Nézd meg az esős Abu Dhabi körét. Fele akkora féktávja van vízen,mint nekem szárazon
-
AMD_ok
őstag
válasz
Á, ez nem létezik
100%, hogy segítségeket használt, én pedig nem használok semmit time trialban sem. Úgy dobja át a verdát a rázóköveken, hogy rögtön ki kéne pörögnie a kigyorsításkor. Így elég könnyű menni sztem. Ilyet én sose fogok menni, épp emiatt
MOD: megnéztem Abu Dhabit esőben nála. Hát vannak féktávok,aminek a felét veszi,amit én, és én mégis majdnem kicsúszok. Tuti segítség
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2852 üzenetére
Próbáltam,de tényleg csak próba volt,majd rámegyek jobban. Most ugyis letudtam karriermódban az 1. idényemet, szoknom kell a Red Bullt
, teljesen más,mint a Toro Rosso volt.
Skylaner: Na pont belekérdeztél a számomra legundorítóbb pályába. Nem mentem TT-t rajta, örültem,hogy a versenyehétvégén valahogy végigevickéltem
. De bepótolom, ígérem
Motion_Blur:Az nagyon kemény idő?(tényleg nem tudom, mert nem próbáltam még - már Szingapúrra gondoltam)
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2854 üzenetére
Komolyan
Mutass egy képet -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2849 üzenetére
Sztem nem lehetetlen, hátsó kanyargós részen van még benne kicsi, no meg a 2 rohadt hosszú egyenes féktávját lehetne talán picit okosabban csinálni, hogy a kigyorsítás jobb legyen, és akkor talán megvan a 35-ös idő
(jó könnyű így elmondani, mi?
)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2841 üzenetére
Én 1.36.387-et mentem time trialon, és még én is ugy érzem , hogy van még benne egy pici
De majd jönnek 2 hét múlva a nagyok,és rommá vernek minketheihachi: az időeredményes táblázatodba is feltöltöttem a képet, de véletlen nem a trialt jelöltem be, hanem a practice-n maradt. Hogy lehet javítani, vagy törölni, hogy rendben legyen?
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2845 üzenetére
Nagyon bosszant ez a pálya, előre is nagyon, nagyon köszönöm!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2841 üzenetére
1:41.555, és vért izzadtam!
Ku..a nehéz pálya!
"Nagy kihívás!" Én nem használnék ilyen finom jelzőket, de nem baj, szeretjük a kihívásokat. -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2781 üzenetére
Hát beállítottam úgy ahogy leírtad, kivéve a sebességfokozatokat, mert azt nem adtad meg egzakt módon, de nem sokkal lett gyorsabb.
De előtte alapbeállítással mentem egy 1:33.216-os időt úgy hogy -érzésem szerint- kinyomtam a szemét.Szerintem van 1-2 kanyar amit elbénázok, majd még próbálkozom.
Érzésem szerint a kettős elnyújtott S kanyarban a pálya elején, valamint a célegyenes előtti hosszú egyenes előtti 2 db 90 fokos elnyújtott balos kanyarban van még 0,5-max 1 másodperc, a többi a sebességfokozatokban lehet. -
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2788 üzenetére
Jó a 7-8-9 az kb full gázos, de a 11-15 már nem annyira. Nem lehet olyan dinamikusan végigmenni mint suzukai-s-nél. Vagy lehet, hogy lehet, csak én nem tudok
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2776 üzenetére
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2776 üzenetére
És ehhez az időeredményhez setupolod az autót?
Vagy a RedBull ennyivel gyorsabb a McLaren-nélÉn McLarennel próbáltam de alapbeállításokkal 1:33-at sem sikerült elérni!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #2763 üzenetére
-
válasz
Motion_Blur #2211 üzenetére
Szerintem 30-ig bőven jó.
Monaco nálam is olyan.. Monitoroztam, a VGA-t nem használja 60%-ban sem.. -
válasz
Motion_Blur #2204 üzenetére
nekem ezt azóta csinálja, amióta lecseréltem a videokártyámat (4870->5870), mondjuk addig nem is nagyon mentem versenyt, mert nem futott rendesen..
Nem ment 4870-en? Nálam 4850-en fut..
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Ilyet nálam sem csinált soha és én sem vettem meg egyenlőre. Ha meglesznek hozzá a patch-ek és látom, hogy azokkal minden oké akkor meg fogom venni.
Egyébként GTX 460 karim van 1GB.
-
DigitXT
félisten
válasz
Nálam soha nem csinált ilyet (mástól sem olvastam ilyen panaszt).
Eredeti játékkal próbálkoztok, vagy esetleg más forrásból van meg? -
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2180 üzenetére
Érdekes, mert én pont egy perce töltöttem le
-
zodo
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1996 üzenetére
Köszi. Sikerült, a rombolás.
csak 1.35 közepét sikerült, eddig összehoznom.
Szerk: Mondjuk, Montoya idejéhez egész közel vagyok.
-
picur220
veterán
válasz
Motion_Blur #1982 üzenetére
Ez nem szimulátor, nézd meg majd a futamok előtt, amit mutatnak, az a szimulátor, ahol tökugyanúgy van minden, mint élőben, kuplung, ilyenek. Mert ez a játék ugye kuplungol helyetted, és jól csinálja, ezért nem csúszol ki. A rFac meg kiereszti a kuplungot, és hagymenjen.
Nálam néha kicsúszik kanyarokban, ha 2.-ban nyomok egy padlót...fagy53: Szerintem nekem megvan az a játék, és nekem indult XP alatt. De ez asszem F1 WGP 98. Amúgy azok az autók még sokkal irányíthatatlanabbak voltak, mint a 2006-2007 körüliek, vagy mint a mostaniak.
heihachi: Beleültetnélek egy F1-es autóba, és meg nézném, hogy pörögsz össze-vissza. Mert az tuti, hogy nem tudnál vele elindulni. Láttam a Ferrari napokon idén testközelből, hogy bénáznak a gazdag amcsik, akik vettek maguknak egy F1-autót, pedig azok elég komoly kiképzésben részesülhettek, hogy egyáltalán a Ferrari megengedje nekik, hogy hozzáérjenek a kocsihoz.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1982 üzenetére
Volt egy 2000-es F1 demó, win 95-98 alatt megy csak, próbáltam nemrég XP-vel, de nem jó.
Ennél nem lehetett könnyen elindulni még messze padlógáz alatt sem, 3. alatt kanyarban kis gázt adni az maga a megpörgés volt. Mire nagy nehezen megtanultam mélyen a dobogós helyezések alatt autózni, random-ra állítva az időjárást, zuhogó esőben egyedül maradtam pörögve a rajtrácson, mert minden eddigi gyakorlásom nullára amortizálódott egy füst alatt.
Ez volt az a játék, amely minden önjelölt F1 pilótának elveszi a kedvét hosszú időre a játéktól, de szerintem ez járt közel a valósághoz, az F1 20xx rfactor mod jóval könnyebben vezethető, ez az F1 2010 pedig még távolabb állhat a valóságtól minden off segítség ellenére is.
Nem tudom érdemes-e ennyit áldozni rá, talán a feeling miatt? -
picur220
veterán
válasz
Motion_Blur #1929 üzenetére
Annyiban igaza van, hogy sem te, sem más hozzád hasonló ember/modder, de még az rFactor készítői sem ültek még F1-es gépben, szóval fogalmatok sincs, milyenek az arra ható erők, így nem tudod objektíven meghatározni a fizika minőségét. Ezért kellett Antony Davidson a Codemastersnek, hogy valami viszonyítási alap is legyen az amúgy is rendelkezésre álló tervekhez.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1937 üzenetére
30-35 fps jó ide, nem érzem gyorsabbnak a játékot 45fpsel
igen, ez érdekes, de ez egy ilyen játék -
Rototti
senior tag
válasz
Én sem értem, Gridben már 40 fps-nél is zavart a dolog, 30 fps-t meg full szaggatásnak éreztem, de itt 30 fps nekem folyamatosnak hat. Persze, ha megnézném 60 fpssel nyilván látszódna különbség, de vezetés közben egyáltalán nem érzem. 24 fps-nél érzek igazi szaggatást. Valszeg lejjebb veszem az élsimítást, meg talán az árnyékokat, hogy stabil 30 fps legyen majd multira.
Egyébként ha megveszek sem tudok 60 fps-t kicsikarni ebből, én azzal érem be ami van. Ha szaggatna, akkor nem vettem volna meg.Bandit21: Hát egy 2,66 core 2-es és a 4200+ között ÓRIÁSI kül. van, mert játékokban az én 2,33 ghz-es E6550-em van egy szinten (néhol megelőzi) a 6000+-al. A E8200 meg a 4600+ között meg még nagyobb a kül.
-
DigitXT
félisten
válasz
Neki az. Nem vagyunk egyformák.
(Nekem sem az, de ez más kérdés,
ahogy az is, hogy ennek ellenére ő valszeg sokkal jobban megy mint én.) -
Sonja
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1929 üzenetére
Ezért írtam, hogy érdekes.
-
szepsy
senior tag
válasz
Motion_Blur #1873 üzenetére
Hogy csiripel a 965?
Nekem ma jön meg -
Pepi79
tag
válasz
Motion_Blur #1337 üzenetére
Ja igen, nekem is 8x...
Egyébként a 30-35 fps-sel önmagában nincs is baj szerintem. Nekem legalább is nem tűnik darabosnak. Viszont gurultam pár kört Monacoban, na ott már néha 20 körülire is leesett. Az már azért problémás volt.
De még nem igazán nézegettem, hogy mivel lehetne sebességet nyerni, egyenlőre jó így.
-
heihachi
addikt
válasz
Motion_Blur #712 üzenetére
Az biztos, hogy nem, mert kontrollerrel gyakorlatilag irányíthatatlan
Barthezz2 Gyenge a géped a fullHD-hoz? Akkor én mit mondjak? 1280*1024-ben, mediumon éppen megvan a 30 kocka
Keldor papa Forza 3-ban nincs Spa (sajnos).
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #5 üzenetére
De arra nagyon jó lesz és újra van Schumi.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #5 üzenetére
Első F1 játékuk, az idő se volt valami hú de sok. 5 évre kapták meg a licenszet, ha az első nem is lesz a legjobb, de bízom benne hogy javuló tendenciát fognak felmutatni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest