- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Raspberry Pi
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
picur220
üzenetére
Nem egy és nem kettő amatőr (értsd nem F1 pilóta, de még csak nem is autó versenyző, hanem pl. újságíró, híres ember, stb.) ült már F1 gépben, és érdekes, mind el tudott indulni, és egyiket sem láttam pörögni forogni, mind tudott menni rendesen vele. Persze volt, aki lefulladt, volt aki megpördült, de az nem igaz, hogy nem tudtak elindulni, meg menni vele. Nyilván, nem pályarekordokat autózva, de ez a vezethetetlen, el se lehet vele indulni, ez baromság.
JColee Semmivel nem csúszkálnak többet, mint ebben a játékban. Lehet, hogy neked tojás van a pedálod alatt, de én bizony képes vagyok nagyobb gáz hatására ebben a játékban is keresztbe állni már a kanyarból kifele jövet is, nem még a csúcsponton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő