Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Eryck

csendes tag

Sziasztok!

Jómagam is az M400A tulajok táborába tartozom, tapasztalatmegosztás következik, meneküljön ki merre lát...:D
    Kb egy hónapja van meg a gép, igazából komoly gondom nem volt vele.
    Kissé szerencsétlen a gép bios-a, a tiltás-engedélyezésen kívül szinte semmit se lehet állítani benne, de a finomhangolás persze nem mindenkinek lényeges.
    WinXP Home SP2 van rajta, ami érdekes benne, hogy csak a M$ alkalmazások dobnak hibát benne, bár ez sem járt egyszer sem kékhalállal.
    A gyári csicsás azalia meghajtó helyett felraktam egy sima drivert, mivel a gyári elég sűrűn némasági fogadalmazott nálam.
    A clevo oldaláról letölthető M26-os VGA driver teljesített a legjobban 3D-ben, így ezt vissza is raktam, miután lemértem az újabbakat is.
    A hangjára nincs panasz, ha a hűtőventik nyílásai szabadon vannak akkor sem hangos, ráadásul alig melegszik az én példányom.
    Az egyedüli zavaró dolog a WiFi meghajtó, mivel pár percnyi adatátvitelmentes tétlenség után kezdi elfelejteni a kapcsolatot. Nem ritka, hogy 1MB-ra leesik a kapcsolat, ami nem kifejezetten szerencsés...:(
    Mindent összevetve a gép nagyon stabil és ami ennél fontosabb gyors is, szóval meg vagyok elégedve vele, csak ajánlani tudom mindenkinek. :)

A bios frissítéssel kapcsolatosan azért érdekelne honnan lehet leszedni az újat, mivel a clevo-nál nem találom. Jó lenne legalább tudni, hogy van e hozzá frissített és az milyen javításokat tartalmaz, hátha orvosolná a wifi gondomat is.

Új hozzászólás Aktív témák