Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hery_boy

tag

Hali
    Vajon mi lőhette a videokártyát... remélem az enyém nem döglődik...
    Már komplett konfigurációkra több ajánlatot is kaptam, sajna nincsenek tisztában az árakkal.
    Mivel én elsősorban bontani szeretném, a már meglevő géphez alkatrésznek, így számomra nagy az általad kínált konfiguráció. Persze jól hangzik a akkumulátor, a nagy processzor, de nem mernék túl nagy fogyasztású video vezérlőt venni, éppen ezért gondoltam inkább a m400G-s szériára, mert a kari akkor is sokat eszik ha csak iroda-i célra használom vagy processzor munkára. Már csak Háló partikon játszom, ez havonta 1-2 alkalom, a többi időben inkább nyűg ez a kártya, pláne hogy könnyen lehetne cserélni, hisz alig pár csavar az egész.
    Nálam elsősorban TFT kellene cserélni, azt érte baleset.
    El követem azt a hibát, hogy nem irtam le a részleteket, tehát: egy 15''-os GlareType TFT újonnan 100000ft+szerelési költség(15000ft), viszon egy m400g illetve m400a-s kisebb konfigot még mindig adnak 130000ft. vagyis majdnem egy új gépet kapnák a TFT kijavításért.
    Tehát ha új gép 130-140ezerér kapok újat akkor a hasonló konfigos használt ára ez alatt kell hogy legyen. Én alkatrésznek szánva 90-100ezer ft-ig mennék ell, ez fölött már akár a márkaszervizbe is vihetem.
    Tehát bontás céljából keresek Clevo M400G esetleg M400A, M400E, M40AE, M400C, Albacomp Activa eco Mobil power 6-7 seriát. Az állapottól függően max 100000ft-ig, 1DB-ot. Nem-érdekelnek kimustrált ramok, wincsesterek, egyéb kacatok. Ilyenek nekem is szép számmal vannak.

Endre mennyit szeretnél ezért a konfigurációért kapni?

Új hozzászólás Aktív témák