Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realunit
tag
''A kereskedő meg felveszi a kapcsolatot a gyárral, esetleg visszaszállítják az autót átvizsgálni, és ha tényleg gyárilag szar, akkor a gyártó kicseréli. És a kereskedőtől kapod meg a kicserélt autódat.''
Na pont erre a folyamatra gondoltam én is.
Csak ezekszerint nem fogalmaztam megfelelően.
''Ja, és a japán kocsik nem mennek tönkre, csak kisebb az élettartamuk, mert nagyon pontos a tervezésük, nincs miből kopjon egy adott alkatrész.''
Nem arra akartam célozni, hogy a japán kocsik szarok, nem így gondlom, hanem a távolságra, hogy egy clevo géppel sem a tajvani gyárba fogsz menni ha ilyen gond van vele, hanem a kereskedőhőz akitől van, mint a kocsi esetében is.
Lehet hogy kéne információkat gyűjteni valahogyan, ismerősöktől, más fórumokon, stb..., hogy kinek milyen gondjai voltak a gépével, aztán ha tömeges panasz lenne akkor hátha lehetne csinálni vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak ezekszerint nem fogalmaztam megfelelően.