Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Én vagyok a hétvégi topic-ügyeletes, így nekem kell válaszolnomAttól függ, hogy mi a célod: ha csak tanulgatni akarsz és semmi komoly, akkor akár olvasható is, viszont ha VUE vizsgát is akarsz majd tenni, akkor neked ez nem lesz jó. Már elavult, szeptembertől (ugye?) új CCNA van, ami sok mindent átvett a CCNP-ből.
Arra még jó, hogy ha nem megy jól az angol, akkor megértsd valamennyire a lényeget, de sajnos olyat is fordítottak át magyarra, amit nem kellett volna. A legeslegjobb lenne, ha angol nyelvű- és már az új CCNA anyagát olvasnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest