- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
zsolti.22 #7715 üzenetére
Nem szponzoral senki. Csak azert irom, mert en is azt mondtam anno, hogy CCIE, aaaa, soha. Aztan meglett a CCNP es uresseget ereztem. Nem tanultam hetekig, es hianyzott. Aztan belelapozgattam kivancsisagbol. Aztan laboroztam kivancsisagbol. Aztan elkezdem komolyabban. Feladtam. Megint elkezdtem. Feladtam. Megint elkezdtem. Megbuktam. Feladtam. Ujrakezdtem. Aztan lehet hogy januar vegen megprobalom meg 1x... Ugy nez ki kapok 1 honap tanulmanyi szabit, azzal sokat dobnek az eselyeimen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest