Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oleeg

tag

Sziasztok!

Kérdezni szeretnék. Tudom nehéz válaszolni egy ilyen kérdésre mivel nem ismerhető a tudás és a tapasztalat, de azért mégis :)

A tervem az, hogy idén szeretném megszerezni a CCNP R&S minősítést. (Most szeptember végén lesz a CCNA vizsgám :) ) Október végén ROUTE, november végén SWITCH és december vége vagy január eleje TSHOOT vizsga. Munkámból kifolyólag napi szinten dolgozom Cisco eszközökkel egyes témaköröket rendszeresen használok, de van ami csak ismerős (hallottam róla, egyszer láttam/próbáltam) és felületes tudással rendelkezem.

A kérdésem pedig pedig az lenne, hogy mennyire lehet elégséges egy hónap felkészülési idő az egyes vizsgákhoz?

Eszközök beszerzése gyakorlásra nem probléma (3560 switchek és 1841-es routerek több mint elégséges számban állnak rendelkezésre labor kialakítására).

Tudom, tudom, hogy nehéz válaszolni, de talán tudtok segíteni, hogy melyek a lehetséges buktatók a talán "kissé" optimista tervemmel :))) Sajnos eddig csak ücsörögtem a seggemen, de most már szorít az idő :(

Köszönöm:

o

Új hozzászólás Aktív témák