- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleeg
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék. Tudom nehéz válaszolni egy ilyen kérdésre mivel nem ismerhető a tudás és a tapasztalat, de azért mégis
A tervem az, hogy idén szeretném megszerezni a CCNP R&S minősítést. (Most szeptember végén lesz a CCNA vizsgám
) Október végén ROUTE, november végén SWITCH és december vége vagy január eleje TSHOOT vizsga. Munkámból kifolyólag napi szinten dolgozom Cisco eszközökkel egyes témaköröket rendszeresen használok, de van ami csak ismerős (hallottam róla, egyszer láttam/próbáltam) és felületes tudással rendelkezem.
A kérdésem pedig pedig az lenne, hogy mennyire lehet elégséges egy hónap felkészülési idő az egyes vizsgákhoz?
Eszközök beszerzése gyakorlásra nem probléma (3560 switchek és 1841-es routerek több mint elégséges számban állnak rendelkezésre labor kialakítására).
Tudom, tudom, hogy nehéz válaszolni, de talán tudtok segíteni, hogy melyek a lehetséges buktatók a talán "kissé" optimista tervemmel
) Sajnos eddig csak ücsörögtem a seggemen, de most már szorít az idő
Köszönöm:
o
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest