Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleeg
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék. Tudom nehéz válaszolni egy ilyen kérdésre mivel nem ismerhető a tudás és a tapasztalat, de azért mégis

A tervem az, hogy idén szeretném megszerezni a CCNP R&S minősítést. (Most szeptember végén lesz a CCNA vizsgám
) Október végén ROUTE, november végén SWITCH és december vége vagy január eleje TSHOOT vizsga. Munkámból kifolyólag napi szinten dolgozom Cisco eszközökkel egyes témaköröket rendszeresen használok, de van ami csak ismerős (hallottam róla, egyszer láttam/próbáltam) és felületes tudással rendelkezem.A kérdésem pedig pedig az lenne, hogy mennyire lehet elégséges egy hónap felkészülési idő az egyes vizsgákhoz?
Eszközök beszerzése gyakorlásra nem probléma (3560 switchek és 1841-es routerek több mint elégséges számban állnak rendelkezésre labor kialakítására).
Tudom, tudom, hogy nehéz válaszolni, de talán tudtok segíteni, hogy melyek a lehetséges buktatók a talán "kissé" optimista tervemmel
) Sajnos eddig csak ücsörögtem a seggemen, de most már szorít az idő 
Köszönöm:
o
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen TV-t vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Assetto Corsa Rally
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Sajnos eddig csak ücsörögtem a seggemen, de most már szorít az idő 
FecoGee
crok