-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleeg
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék. Tudom nehéz válaszolni egy ilyen kérdésre mivel nem ismerhető a tudás és a tapasztalat, de azért mégis
A tervem az, hogy idén szeretném megszerezni a CCNP R&S minősítést. (Most szeptember végén lesz a CCNA vizsgám
) Október végén ROUTE, november végén SWITCH és december vége vagy január eleje TSHOOT vizsga. Munkámból kifolyólag napi szinten dolgozom Cisco eszközökkel egyes témaköröket rendszeresen használok, de van ami csak ismerős (hallottam róla, egyszer láttam/próbáltam) és felületes tudással rendelkezem.
A kérdésem pedig pedig az lenne, hogy mennyire lehet elégséges egy hónap felkészülési idő az egyes vizsgákhoz?
Eszközök beszerzése gyakorlásra nem probléma (3560 switchek és 1841-es routerek több mint elégséges számban állnak rendelkezésre labor kialakítására).
Tudom, tudom, hogy nehéz válaszolni, de talán tudtok segíteni, hogy melyek a lehetséges buktatók a talán "kissé" optimista tervemmel
) Sajnos eddig csak ücsörögtem a seggemen, de most már szorít az idő
Köszönöm:
o
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest