Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Akkor pontosítok. Nem az asaról pingeltem, mert az ASA-n nincs source parancs, ha meg csak sima ping, akkor nem arról az interfészről indítja, ami benne van a crypto ACL-ben, persze a tunnel sem épül fel. Ha csak simán az ASA-ról pingelnék akkor a sh cry isa sa nem mutatna semmit. Az én felfogásom szerint feljött a tunnel, mert volt interresting traffic, az ipsec sa számolta is a titkosított csomagokat, csak a épp a ping mutatta, hogy idő tullépés van. ASA mögötti gépről ment - mgmt interfészről, ami benne van a crypto aclben és a zero natban is - , router mögötti gépre. A fura, hogy folyamatos pinget nyomtam a mgmt gépről a router mögötti gépre ás amint onnan is vissza pingeltem, egyből megindult a ping a mgmt gépről is. Az ASA-n a sh cry isa sa parancsra azt adja ki, hogy MN_ACTIVE és hogy responder. Gondolom ez a baj, hogy , de hogy lehet initiatorra átlapcsolni?
2. Ha QOS szerválok egy interfészre, a szomszédos eszközökön már csak simán be kell kapcsolni a qos-t és a csomagban kapott adatok alapján végre hajtja a priorizálást? Vagy ott is kell valamit még heggeszteni?
Qos-t most kezdtem, kezdő vagyok benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest