Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #5457 üzenetére
Szvsz ezek egyik sem motival. marmint kave, tea, jatek/piheno szoba. Nem ettol leszek motivalt es nem ettol nem egek ki.
Fizuemeles, bonusz, altalaban ezek motivaljak az embert. Esetleg magasabb szintere kinevezes, ceges auto, kinek mi. De (nekem) biztosan nem az, hogy ingyen ihatok instant kavet tejporral egy automatabol.
Engem pl sokkal jobban motivalna ha a fizetett szabadnapjaim szamat emelnek meg. Keresek eleget (szerencsere), igy nem a tobb penznek, hanem ugyanannyi penzert kevesebb munkanak orulnek. Kaptam 3% emelest iden, nyilvan orulok neki. Ha kaptam volna +5 nap szabit (ami atfrditva csak kb. 2% emeles), annak jobban orulnek.
Ezzel talan tobbet tennenek kieges ellen is, mint fizetesemelessel. Ugyanazt a szart kavargatom minden nap. Ugyanugy fogom megunni az egeszet, akkor is ha csilliardokat fizetnek erte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest