Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Szvsz ezek egyik sem motival. marmint kave, tea, jatek/piheno szoba. Nem ettol leszek motivalt es nem ettol nem egek ki.
Fizuemeles, bonusz, altalaban ezek motivaljak az embert. Esetleg magasabb szintere kinevezes, ceges auto, kinek mi. De (nekem) biztosan nem az, hogy ingyen ihatok instant kavet tejporral egy automatabol.
Engem pl sokkal jobban motivalna ha a fizetett szabadnapjaim szamat emelnek meg. Keresek eleget (szerencsere), igy nem a tobb penznek, hanem ugyanannyi penzert kevesebb munkanak orulnek. Kaptam 3% emelest iden, nyilvan orulok neki. Ha kaptam volna +5 nap szabit (ami atfrditva csak kb. 2% emeles), annak jobban orulnek.
Ezzel talan tobbet tennenek kieges ellen is, mint fizetesemelessel. Ugyanazt a szart kavargatom minden nap. Ugyanugy fogom megunni az egeszet, akkor is ha csilliardokat fizetnek erte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
FecoGee
crok