Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
blattida!
a súgóban már utánanéztem ennek a két beállításnak de nem igazán értem a különbséget a kettő között.

szóval ha egyiknél sincs pipa akkor minden sandboxban fut. ez eddig oké.
nade ha az elsőnél nincs pipa de a másodiknál van, akkor mi történik?tehát ha én futtatok egy digitálisan aláírt fájlt, mondjuk egy program telepítőjét ami igazából malware, akkor azzal a 2. esetben leírtak alapján mi fog történni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest