Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
blattida!
a súgóban már utánanéztem ennek a két beállításnak de nem igazán értem a különbséget a kettő között.
szóval ha egyiknél sincs pipa akkor minden sandboxban fut. ez eddig oké.
nade ha az elsőnél nincs pipa de a másodiknál van, akkor mi történik?tehát ha én futtatok egy digitálisan aláírt fájlt, mondjuk egy program telepítőjét ami igazából malware, akkor azzal a 2. esetben leírtak alapján mi fog történni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- iPhone-t használók OFF topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest