- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
bivalyolo #10082 üzenetére
Ez a legfrissebb verzió,dolgoznak rajta a srácok,remélem jó lesz majd ha kijön véglegesben,ezt szeretném majd használni CIS helyett,elég nekem ez is,vagy 4 verziót kipróbáltam,de már mostanság inkább figyelem a Comodo fórumán a tapasztalatokat,minden uj verzió megjelenésekor,és amíg nem látom hogy a Valkyrie tökéletesen teszi a dolgát,kivárok,azért akadt meg a szemem az írásodon,ez már jó jel...
-
blattida
nagyúr
válasz
bivalyolo #9757 üzenetére
Szia!
A virtuális asztal nélkülük is működik, ám a teljes virtualizáció minden előnyéhez azért a silverlight-ra szükség van, még ha a dragonra/chromodora nem is. Az sl nélkül is biztonságos, de a teljes potenciálhoz szükség van rá, ám aggódnod nem kell, ha nem telepíted.
-
blattida
nagyúr
válasz
bivalyolo #5624 üzenetére
Gondolom azért mert a proaktív konfig beállításai miatt több rendszer-erőforrást használna a program, ezzel pedig valamennyire ellensúlyozzák ezt.
Nem muszáj ám a gyári beállításokat használni, saját konfigokat is létrehozhatsz, olyan beállításokkal, amilyenekkel csak akarsz.
Nálam is ez a helyzet. -
Razim K.
tag
válasz
bivalyolo #5618 üzenetére
Próbáld meg az Értesítési-Területet kipucolni...
CCleanerben van ilyen lehetőség,ha megcsinálta,kijelentkezel,meg vissza.
-ha utána is ez van,akkor REVO-val leszed,majd újra felrak CIS-t....amúgy fogadjunk...ha belépsz a CIS-be és ki meg bekapcsolod a tűzfalat-vírusírtót rendben találja... (láttam már ilyent,s csak win7-nél.)
-
-
blattida
nagyúr
válasz
bivalyolo #5437 üzenetére
Az első opció esetében minden telepítőt sandboxon kívül futtat, míg a második lehetőség a digitális aláírásra vonatkozik, tehát, a példád esetében, mivel aláírt fájlról van szó, sandboxon kívül kerülne futtatásra, valamint, ha biztonságos módban futtatod a d+-t, akkor a kérdéses fájl tevékenysége is engedélyezve lesz.
Szerintem ez aggályos, ezért veszem ki mindig ezt a két pipát is a beállításoknál... -
blattida
nagyúr
-
válasz
bivalyolo #5109 üzenetére
Védelemben nincs olyan hogy ha, és akkor mi lett volna...
"Ha öreganyámnak bizonyos szerve lett volna, ő lett volna a nagyapám"Nem mellesleg csak egy "kicsit" mér más mércével az arc, mint más kergetőknél, csak a Comodo tesztelésénél fordulhat elő, hogy nekiáll megmagyarázni a bizonyítványt, hogy MBAM/Hitman és Power Ereser mit talált és azt miért és hogy igazából nem is lényeges...
(Figyelmes hallgasd mit mond, főleg a Power Eraser találatánál)Más kergetőknél esze ágában sincs ilyenekkel foglalkozni, elkönyveli hogy ennyi fertőzés, ennyi találat aztán vége a videónak...
Félreértés ne essék: Ez nem a Comodo lehúzásának szántam, csak az ilyen elfogultságot nem szeretem...
-
blattida
nagyúr
válasz
bivalyolo #2220 üzenetére
Igen és igen.
riki
Tudod, sokan abban a tévhitben vannak, hogy minél több av, annál nagyobb hatékonyság...
A Dragon GUI stílusa a Comodo új stílusa,de a CIS még nem kapta meg, majd csak a 4.1-ben vagy az 5-ösben...Az advanced system care nem rossz, nyugodt szívvel használható, arra gondoltál?
-
blattida
nagyúr
válasz
bivalyolo #2171 üzenetére
Igen, az új gui a jelenlegi comodo-s trend szerinti lesz, valószínűleg piros-szürke kombó, teljesen átdolgozott struktúrával, hogy könnyebben kezelhető legyen, átláthatóbb és felhasználóbarát, valamint Náncsi néni is kezelni tudja...
De az új felület nem 100%, hogy megjelenik a 4.1-esben, mivel nem élvez akkora prioritást...pedig rengetegen várják már, évek óta ígérik a változást...
-
W666W
tag
válasz
bivalyolo #1376 üzenetére
Anélkül, hogy leírnád a hibaüzenetet szerintem a jóistenen kívül senki sem tud segíteni...
Azt sem tudod kb mit írt ki ?? mert ennyi infó ismeretében szerintem elég nehéz a hiba megállapítása..
3.13-as a CIS ??? Milyen oprendszert használ ???? hibajelenség ?, fagy a gépe ?? vagy mit csinál ???
mert ha visszaolvasol akkor írtak páran egy néhány hibajelenséget ha visszaolvasol akkor lehet közte van a barátnöd notiján tapasztalt is -
blattida
nagyúr
válasz
bivalyolo #1112 üzenetére
Nincs külön webguardja és email védelme, valamint kevésbé lehet konfigurálni, de nem véd kevésbé, szerintem.
Nem blokkolja az egyes fertőzött oldalakat(csak akkor, ha a secure dns szolgáltatás aktív és tudnak az adott oldal fertőző mivoltáról) és le is tölthetőek a kártevők, csak akkor lép működésbe a védelem, ha a kártevő aktivizálódna, illetve hozzáféréskor, ergo nem leszel/vagy veszélyben. -
Arki
tag
válasz
bivalyolo #1030 üzenetére
Threatfire ~ Defense+ (ua. lényege van), _én_ nem látnám értelmét.
Igen, a BO Clean benne van CIS-ben. Hm.. valamelyest, céljuk hasonló, de D+ a radikálisabb megközelítés e téren (bo clean dolgozott szignatúrákkal, D+-t nem érdekli, threatfire-t sem /_tudtommal_/, csak viselkedésre gyúrnak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest